Γ. Μαζωνάκης: «Έχω παίξει ξύλο σε live»

Τι λέει για τον Παντελίδη;

Γ. Μαζωνάκης: «Έχω παίξει ξύλο σε live»
Για τα… άγρια νιάτα του μίλησε στο «Πρωινό mou» ο Γιώργος Μαζωνάκης, όταν πιτσιρικάς έπαιζε ξύλο με άλλους συνομηλίκους του. Μάλιστα αν και γενικά είναι ήρεμος τύπος αποκάλυψε ότι έχει παίξει ξύλο και σε live του.

«Έχω πλακωθεί σε ένα live μια φορά. Έγινε ένας τσαμπουκάς και πήγα να μπλεχτώ κι εγώ. Βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να τις φάω εγώ γιατί ο κόσμος έπεσε πάνω μου να με προστατέψει, αλλά εγώ τότε εκνευρίστηκα γιατί ο τρόπος που συνέβη εκείνο το περιστατικό ήταν πολύ άσχημος», είπε ο Μαζώ.

Αποκάλυψε επίσης ότι λατρεύει σαν φωνή, αλλά και σαν χαρακτήρα τη Χαρούλα Αλεξίου και είναι όνειρο ζωής για εκείνον να μπορέσει κάποια στιγμή να συνεργαστεί μαζί της.

«Πιστεύω ότι η Χάρις Αλεξίου είναι μια πάρα πολύ μεγάλη τραγουδίστρια που εμένα προσωπικά μου κάνει πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει η Ελλάδα. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε, αλλά δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει ένα τέτοιο πράγμα, αλλά είναι μία από τις τραγουδίστριες, τις γυναίκες και τις προσωπικότητες που έχω μια ταύτιση μαζί της», είπε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε και στο φαινόμενο της εποχής, τον Παντελή Παντελίδη, αν και όπως είπε δεν ξέρει και πολλά πράγματα για εκείνον.

«Εγώ δεν παρακολουθώ και δεν έχω σχέση με τον ίντερνετ. Έχω ακούσει τραγούδι του στα διάφορα μαγαζιά, τύπου after. Εντάξει καλός είναι, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ, δεν ξέρω πώς κινείται στο live, αλλά επίσης εγώ είμαι και από τους τελευταίους που το έμαθα αυτό που συμβαίνει με τον Παντελίδη, γιατί δεν μπαίνω στο YouTube», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top