Πωλήθηκε η απαγορευμένη φωτογραφία της Νταϊάνα για 18.000 δολάρια

Παρά την προσπάθεια του Μπάκιγχαμ να μείνει κρυφή

Πωλήθηκε η απαγορευμένη φωτογραφία της Νταϊάνα για 18.000 δολάρια
Όπως σας είχε ενημερώσει το star.gr σχετικά, η «καυτή» φώτο της πριγκίπισσας Νταϊάνα που κρίθηκε ακατάλληλη για δημοσίευση και θα πωλούνταν σε δημοπρασία, τελικά πωλήθηκε στην τιμή των 18.306 δολαρίων!
Η δημοπρασία έγινε στις ΗΠΑ από τον οίκο RR Auctions of Amherst.
Η ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει την πριγκίπισσα σε σαλέ ξαπλωμένη, ενώ από πίσω την ακουμπά τρυφερά κάποιος άνδρας, μάλλον συνομήλικος της. Πάράλληλα, ένα μπουκάλι ουίσκι έχει απαθανατιστεί στο περβάζι του παραθύρου.
Το καυτό ντοκουμέντο που έχει διαστάσεις 20 Χ 25 εκατοστά, έχει τραβηχτεί στις αρχές της δεκαετίας του '80. Αυτό όμως που το κάνει «καυτό» είναι η γραμμένη φράση με μολύβι "Not to be published"- "Να μην δημοσιευτεί". Μάλιστα, στο πίσω μέρος της φώτο υπάρχει η ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 1981, δηλαδή δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ για τον επικείμενο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο!
Ο οίκος δημοπρασιών με έδρα το Νιου Χαμσάιρ διευκρίνισε πως η φωτογραφία προέρχεται από το ιδιωτικό ίδρυμα Caren Archive, το οποίο πριν από επτά χρόνια απέκτησε το φωτογραφικό αρχείο της Daily Mirror.
«Τα βρετανικά μέσα αναγνώρισαν τον νεαρό άντρα, ο οποίος είναι ο Άνταμ Ράσελ δισέγγονος του πρώην πρωθυπουργού Στάνλεϊ Μπόλντγουιν», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο οίκος δημποπρασιών.
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε ηλικία 36 ετών, σε τροχαίο στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997 αφού είχε χωρίσει με τον πρίγκιπα Κάρολο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top