Πανσέληνος στο Λέοντα: Τι φέρνει το πρώτο φεγγάρι του 2013;

Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί και Υδροχόοι συγκρατείστε τα νεύρα σας!

Πανσέλη��ος στο Λέοντα: Τι φέρνει το πρώτο φεγγάρι του 2013;
​Έχετε νεύρα και ένταση χωρίς λόγο αυτές τις μέρες και δεν ξέρετε που να το αποδώσετε;;; Σας πληροφορούμε, λοιπόν, πως τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του 2013 και φιλοξενείται στο ζώδιο του Λέοντα!
Το Φεγγάρι στον Λέοντα είναι απαιτητικό, δύσκολο, φλογερό και ιδιαίτερα ερωτικό! Λόγια που στεναχωρούν, εκνευρισμός και εντάσεις δεν θα λείψουν και όπως σε κάθε Πανσέληνο, η επιρροή έχει ισχύ κάποιες μέρες πριν, ενώ από την πραγματοποίηση της και μετά αρχίζει η ύφεση της…!
Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, Ταύρους- Λέοντες- Σκορπιούς και Υδροχόους. Εσείς που ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ή έχετε τη Σελήνη σας σ’ αυτά, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν επαγγελματικές ή αισθηματικές διαφωνίες, γιατί μπορεί να γίνουν η αρχή για σοβαρές διαφορές στο μέλλον.
Η Τετράδα των Μεταβλητών ζωδίων, Δίδυμοι-Παρθένοι- Τοξότες και Ιχθείς θα τεστάρουν την ανοχή τους σε θέματα σχέσεων, σε σεξουαλικές υπερβολές και στην υπέρμετρη φαντασία, ενώ θα ταρακουνηθούν και θα καταλάβουν πως δεν είναι οι μόνοι ωραίοι-ες πάνω στη Γη!
Τέλος, τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί και Αιγόκεροι θα είστε οι κακομαθημένοι της Πανσελήνου, αφού τέτοια συμπεριφορά θα αποκτήσετε, αλλά θα έχετε και τη στήριξη του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μην ξεχάσετε να ξεκαθαρίσετε ποιος είναι ο στόχος σας μόνο… γιατί η ερωτική σας επιθυμία θα είναι σε υψηλά επίπεδα!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top