Βίκυ Βολιώτη: Ο χαμός του μπαμπά της που την στιγμάτισε

Το παιδάκι που θέλει να αποκτήσει

Βίκυ Βολιώτη: Ο χαμός του μπαμπά της που την στιγμάτισε

​Η Βίκυ Βολιώτη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τη Γερμανία όπου γεννήθηκε, τον πολυαγαπημένο της πατέρα που έχασε σε νεαρή ηλικία και το παιδί που σκέφτεται να αποκτήσει.

Η γνωστή ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι την ηλικία των πέντε σε ένα μικρό χωριό της Γερμανίας. Η ίδια υποστηρίζει πως «ένα κομμάτι μου είναι σίγουρα γερμανικό. Δεν ξέρω αν η αίσθηση του καθήκοντος ή της συνέπειας που με διακατέχει είναι στοιχείο γερμανικό ή θέμα προσωπικότητας, αφού έχω γνωρίσει και πολλούς Έλληνες που τα διαθέτουν».

Για τον αγαπημένο της μπαμπά εξομολογήθηκε πως «τον έχασα σε ηλικία 16 ετών. Είναι πολύ καθοριστικό για έναν άνθρωπο να χάνει τον έναν από τους δυο του γονείς στην εφηβεία. Με στιγμάτισε, γιατί τον έχασα σε μια ηλικία που αρχίζαμε να αποκτάμε πιο ουσιαστική σχέση. Ο πατέρας μου εργαζόταν στη Γερμανία, ενώ εμείς είχαμε επιστρέψει στην Ελλάδα. Όταν τελικά βρεθήκαμε όλοι μαζί, αρρώστησε».

Πως αισθάνθηκε η ηθοποιός με το συγκλονιστικό γεγονός που βίωσε;

«Έχασα την παιδικότητα μου πολύ νωρίς. Δεν είναι μόνο ο θάνατος που σε στιγματίζει, αλλά και η αρρώστια που προηγήθηκε , η οποία ήταν μια διαδικασία επίπονη» εξομολογείται.

Σκέφτεται να αποκτήσει παιδί η Βίκυ Βολιώτη;

«Ναι, αλλά το αντιμετωπίζω όταν και εφό��ον» υποστηρίζει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top