Ryan Gosling: από Mickey Mouse... «καυτός» σταρ του Hollywood!

Ποιός είναι ο σέξι ηθοποιός που ξεμυαλίζει τις γυναίκες;

Ryan Gosling: από Mickey Mouse... «καυτός» σταρ του Hollywood!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου


Talk of the town ανά την Υφήλιο έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ο Ryan Gosling και το star.gr σου παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ένα «συνηθισμένο» παιδί – θαύμα του Hollywood κατέληξε να είναι ένας από τους πιο σέξι σταρ που ξεμυαλίζουν τις γυναίκες!

Ryan_Gosling.jpg

Γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου του 1980 στο Οντάριο του Καναδά, ο Ryan μεγάλωσε με την μητέρα και την αδερφή του, όταν οι γονείς του πήραν διαζύγιο. Τα παιδιά στο σχολείο τον πείραζαν, οπότε έκανε... μαθήματα στο σπίτι, ενώ στα 17 παράτησε το σχολείο και αναζήτησε την τύχη του ως ηθοποιός στη Νέα Ζηλανδία.

Ryan_Gosling1.jpg

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην δημοφιλή παιδική σειρά «The Mickey Mouse Club», όπου ερμήνευε, τραγουδούσε και χόρευε, ενώ ακολούθησαν συμμετοχές σε σειρές της καναδικής TV και ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στο «Young Hercules» (1997 – 1998) που εξιστορούσε τα εφηβικά χρόνια του Ηρακλή.

gosling1.jpggosling2.jpg

Το 2000 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία «Σύγκρουση Τιτάνων» και το όνομά του άρχισε να ψελλίζεται στα στούντιο του Hollywood. Το μεγάλο «μπαμ» ήρθε τέσσερα χρόνια μετά, με την ταινία «Το Ημερολόγιο», ενώ το 2006 ο Ryan απέσπασε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ.

«Έκανα μαθήματα μπαλέτου όταν ήμουν παιδί. Είχα τη φαντασίωση να γίνω χορευτής, αλλά δεν τα κατάφερα. Ήμουν φρικτός. Δεν είχα κανένα φυσικό ταλέντο», δήλωσε πρόσφατα ο ξανθός ηθοποιός που κάνει πολλά γυναικεία ματάκια να γουρλώνουν.

ryan-gosling-.jpg

Μεταξύ άλλων, ο Ryan πήρε μέρος στις ταινίες «Ο Λαρς Και Η Κούκλα Του», «Βlue Valentine», «Crazy, Stupid, Love» και «Αι Ειδοί Του Μαρτίου».

Η πρώτη σχέση του που έγινε γνωστή ήταν εκείνη με την Sandra Bullock από το 2004 έως το 2007, ενώ στο κρεβάτι του έπεσε και η «εκρηκτική» Eva Mendes.

gosling4.jpggosling4a.jpg

Όσο τα χρόνια περνούν, ο Ryan... αλλάζει: από ταλαντούχος ηθοποιός, έγινε πλέον καρδιοκατακτητής με σώμα που θα ζήλευαν πολλοί και που μαζί με τα ανοικτόχρωμα μάτια του κάνει τα θηλυκά να... λιώνουν!

«Αρέσω στις γυναίκες επειδή έχω μάθει να τις ακούω. Όχι για τους κοιλιακούς μου», δηλώνει με νόημα ο ίδιος και καταλήγει: «δεν πιστεύω πως είμαι και τόσο όμορφος και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι πως είμαι μεγάλος ηθοποιός του Hollywood»...

gosling5.jpggosling6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top