ΔΕΙΤΕ: Την Ευγενία Νιάρχου να ποζάρει πιο sexy από ποτέ, με καυτές πόζες και νάζι!

Φωτογραφήθηκε για ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας!

ΔΕΙΤΕ: Την Ευγενία Νιάρχου να ποζάρει πιο sexy από ποτέ, με καυτές πόζες και νάζι!

Για ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας φωτογραφήθηκε η Ευγενία Νιάρχου, σε ένα ανατρεπτικό και πολύ sexy concept.

Η χρυσή κληρονόμος, όπως θα δείτε και στην φωτογράφιση της για το «Lifestyle Mirror», ποζάρει με ένα cocktail στο ένα χέρι, και ένα τσιγάρο στο άλλο, φορώντας see-through ρούχα, και πουά καλσόν.

Με πολλά υποσχόμενο ύφος και vintage αέρα, κοιτά το φακό όλο νόημα, με την παράσταση να κλέβουν τα πανάκριβα παπούτσια αξίας 720 ευρώ, του οίκου Charlotte Olympia.

eugenia.jpg


Στα καλύτερα της η Ευγενία Νιάρχου, που έχει γίνει η αγαπημένη των περιοδικών μόδας.

Από το 2007 που συνεργάζεται με τον κορυφαίο οίκο κοσμημάτων Repossi, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και Μονακό.

eugeniaα.jpg
Κολλητή με την Gaia Repossi (εκπρόσωπο της τρίτης γενιάς του ιταλικού οίκου κοσμημάτων με την οποία γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης), σχεδίασαν μαζί μια άκρως εντυπωσιακή κολεξιόν με εντυπωσιακά μπρασελέ, μανσέτες, εξαντρίκ σκουλαρίκια από χρυσό, μαύρο, ασήμι και διαμάντια, η οποία όχι μόνο έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά φορέθηκε και από μερικές εκ των μεγαλύτερων stars, όπως η Dian Kruger, Kate Bosworth, Rihanna, και άλλες.

Τι κάνει η Ευγενία όταν δεν σχεδιάζει κοσμήματα με την Gaia Repossi; Περνά χρόνο στο πριγκιπάτο του Μονακό, μιας και είναι στενή φίλη με την Charlotte Casiraghi.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top