Ο ψυχρός πόλεμος Μπαλοτέλι-Φίκο μόλις ξεκίνησε!

Και στην μέση το παιδί τους….ΝΤΡΟΠΗ!

Ο ψυχρός πόλεμος Μπαλοτέλι-Φίκο μόλις ξεκίνησε!
Τα όπλα της μάχης είναι έτοιμα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην εκρηκτική Ναπολιτανα Ραφαέλα Φίκο και τον άσο των γηπέδων Μάριο Μπαλοτέλι.


Μετά τη γεννηση της κόρης τους Πία, η Φίκο έδωσε συνέντευξη σε ιταλικό περιοδικό, χαρακτηρίζοντας ανεύθυνο τον ποδοσφαιριστή γιατί είναι άφαντος από τη ζωή του παιδιού του. Ο Μπαλοτέλι θίχτηκε και προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της γιατί προσέβαλε την τιμή και την υπόληψη του.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, το λόγο πήραν οι γονείς που τον υιοθέτησαν. "Η αγάπη έρχεται πριν από το χρήμα και τη φήμη", είπαν αφήνοντας υπονοημένα για τα κίνητρα της πρώην αγαπημένης του γιου τους.

Η ιταλίδα απάντησε μέσω του αδελφού της ο οποίος δήλωσε ότι αν ακολουθήσουν τη δικαστική οδό, η οικογένεια Φικο είναι έτοιμη να απαντήσει σε κάθε λέξη που έχει ειπωθεί για την ειλικρίνεια της Ραφαέλα.

Και μπορεί ο ποδοσφαιριστής να άφησε στα κρύα του λουτρού με ένα παιδί στην αγκαλιά την ιταλίδα καλλονή, βρήκε όμως το μάστορα του στο πρόσωπο της Τάμπι Μπραουν .

Η 28χρονη που είναι μοντέλο του Playboy τον εγκατέλειψε για να πέσει στην αγκαλιά του αμερικανού σταρ της rnb μουσικής Τρει Σονγκζ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top