«Στράβωσε» με την Σ. Τσιμτσιλή ο Γ. Γιαννιάς

Τον ρώτησε για τα προσωπικά του και έγινε Τούρκος

«Στράβωσε» με την Σ. Τσιμτσιλή ο Γ. Γιαννιάς

«Μπριζωμένος» πήγε ο Γιώργος Γιαννιάς σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Βλέπετε ο τραγουδιστής δε θέλει με τίποτα να τον ρωτούν για την προσωπική του ζωή και δυστυχώς η εγκυμονούσα Σταματίνα έκανε αυτό το λάθος.

Τι ήταν να ξεκινήσει κουβέντα για την καλή του τραγουδιστή Ελευθερία Παντελιδάκη, εκείνο�� τα πήρε στο κρανίο και της την είπε με το γάντι την ώρα της εκπομπής.

«Νάτα, αρχίσαμε τώρα. Εγώ σε έχω ψηλά και εσύ αρχίζεις τέτοιες ερωτήσεις; Δεν είναι κακό να μιλά κάποιος για την προσωπική του ζωή, αλλά ποιον αφορά;», αναρωτήθηκε ο Γ. Γιαννιάς που είχε αρχίσει να κοκκινίζει.

Προσπάθησε βέβαια η Σταματίνα να του εξηγήσει ότι ενδιαφέρει τον κόσμο αν κάποιος καλλιτέχνης είναι καλά στην προσωπική του ζωή, αλλά ο τραγουδιστής δεν άκουγε τίποτα.

«Άλλα μου είπαν γι’ αυτήν την εκπομπή. Ότι θα μιλάγαμε σοβαρά και τέτοια. Για τα προβλήματα του κόσμου, όχι για την προσωπική μου ζωή», είπε.

Ε… και αφού έβγαλε την πίστη στην Σταματίνα, αρκέστηκε στο να μας πει ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και ότι θα ήθελε να κάνει πολλά παιδιά.

Άντε βρε άνθρωπέ μου και το έσκασες το κορίτσι για να σου πάρει μια κουβέντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top