Brangelina: Διακοπές στην Καραϊβική με τα παιδιά και… 12 νταντάδες

Ολόκληρο λόχο πήρε μαζί της

Brangelina: Διακοπές στην Κ��ραϊβική με τα παιδιά και… 12 νταντάδες

Είπαμε ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι super stars, έχουν δόξα και κυρίως χρήμα για να κάνουν ότι θέλουν. Έτσι τα πιτσουνάκια αποφάσισαν να κάνουν χριστουγεννιάτικες οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά και πήραν μαζί τους και 12 νταντάδες παρακαλώ.
angelina1.jpg

Οι Brangelina βλέπετε είναι καλεσμένοι στο εξοχικό της Donna Karan και για να μην ενοχλούν τα έξι βλαστάρια της, είπαν να πάρουν μαζί λίγο περισσότερα άτομα για να τα προσέχουν.

angelina2.jpg

Μαζί τους έχουν επίσης τους γονείς του Brad, τον αδελφό του και την αδελφή του, μαζί με όλα τους τα κουτσούβελα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι νταντάδες γιορτές φέτος δε θα κάνουν.

angelina3.jpg


Η εξοχική έπαυλη της Donna Karan βρίσκεται πάνω στην παραλία και έχει επίσης και πισίνα. Η διακόσμηση είναι επηρεασμένη από την αφρικανική και ασιατική παράδοση και έχει και ένα ανοιχτό δωμάτιο κινηματογράφου για να βλέπουν τις ταινίες τους και να δροσίζονται από το αεράκι της θάλασσας.

angelina5.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια δεν ξεμυτίζει από το σπίτι και η Angelina κάνει όλη την ώρα σπα με τα πιτσιρίκια της και γιόγκα.

Αυτά είναι!!!! Ωραίες διακοπές κάνουν οι stars του Hollywood.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top