Γ. Πάριος: «Ο Βαλάντης μπορεί να καλύψει το κενό το δικό μου και της Αλεξίου;»

«Την πλάτη μας έβλεπε μια ζωή»

Γ. Πάριος: «Ο Βαλάντης μπορεί να καλύψει το κενό το δικό μου και της Αλεξίου;»
Αστείρευτος ήταν για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Πάριος που μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και έδωσε την απάντησή του στον Βαλάντη που είχε πει ότι οι μεγάλοι σε ηλικία καλλιτέχνες πρέπει κάποια στιγμή να φεύγουν.

«Μάλλον άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Εγώ δεν τον καταλαβαίνω. Ωραία έφυγα εγώ και πήγα σπίτι μου, έφυγε και η Αλεξίου και πήγε σπίτι της. Το κενό μας μπορεί να το καλύψει; Μακάρι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν τον σπρώχναμε για να περάσουμε μπροστά, μια ζωή την πλάτη μας έβλεπε», είπε με νόημα ο τραγουδιστής, ο οποίος όμως παραδέχθηκε ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να φεύγει μόνος του, πριν τον διώξει η δουλειά.

«Ξέρω συναδέλφους που αντιλαμβάνονται με πόνο ψυχής ότι ήρθε η ώρα για να φύγουν και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι αποχωρούν στο φόρτε τους. Για μένα το πιο σωστό είναι πριν σε διώξει η ίδια η δουλειά να φύγεις χαμογελαστός και χαιρετώντας και κοιτάζοντας τον κόσμο στα μάτια, όχι βλέποντας οι άλλοι την πλάτη σου», είπε.

Ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε επίσης και στις επιθέσεις που είχε δεχθεί ο Γιώργος Νταλάρας κατά τη διάρκεια συναυλιών του με τον κόσμο να αντιδρά και να του πετάει γιαούρτια.

«Δε συμφωνώ με την αντίδραση του κόσμου, αλλά δεν συμφωνώ και με το timing του Γιώργου. Δεν πας προεκλογικά να κάνεις πράγματα, όταν η γυναίκα σου είναι πολιτικός και υποψήφια. Δεν το έκανε όμως μ’ αυτή τη σκέψη γιατί τον ξέρω τον Γιώργο, μεγαλώσαμε μαζί. Επειδή είμαστε καλοί τραγουδιστές δε σημαίνει ότι είμαστε και καλοί πολιτικοί και καλοί ��αθηματικοί και καλοί φιλόλογοι. Ένα πράγμα μας έδωσε ο Θεός και αυτό δίνουμε στον άλλο», είπε, προσθέτοντας με νόημα:

«Ένας καλλιτέχνης που έχει βγάλει λεφτά από τη δουλειά του δικαιούται, άμα μπορεί να το κάνει. Αρκεί να το κάνει πραγματικά και όχι να δίνει πέντε για να πάρει δεκαπέντε».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top