Έλλη Κοκκίνου: τι τρελό έχει κάνει για τον Άη Βασίλη;

Το καλύτερο δώρο που έχει πάρει και τι έχει πει στον γιό της

Έλλη Κοκκίνου: τι τρελό έχει κάνει για τον Άη Βασίλη;

Καραούλι φύλαγε η Έλλη Κοκκίνου μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης, όπως αποκάλυψε η ίδια! Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της Χριστούγεννα, αλλά κα�� το πιο όμορφο δώρο που έχει πάρει μέχρι σήμερα!

«Σχετικά μεγάλη έμαθα ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης! Μέχρι τα 6 μου ήμουν σίγουρη ότι υπήρχε», είπε η Έλλη στην εκπομπή «Ταξιδεύοντας» και συνέχισε: «στα 5 μου, από την επιμονή μου να τον δω, κοιμήθηκα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο»!

Ανένδοτη ήταν η μικρή Έλλη, που ξεκαθάρισε στους γονείς της στο κρεβάτι της ΔΕΝ πάει! Βέβαια, όσο εκείνη κοιμόταν, οι γονείς της έβαλαν το δώρο κάτω από το δέντρο, όπου και το βρήκε κάποια στιγμή που ξύπνησε μέσα στη νύχτα.

«Στον γιό μου έχω πει ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης. Συνεχίζω την παράδοση, είναι ωραίο τα παιδιά να πιστεύουν σε κάτι μαγικό, σε μια τόσο γλυκιά φυσιογνωμία», συνέχισε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως ο μικρός Αλέξανδρος έγραψε γράμμα στον Άγιο, το έστειλε με το ταχυδρομείο και του ζήτησε... ένα ποδήλατο!

Με γάλα και μπισκότα περιμένει τον Άγιο με τα δώρα ο γιός της τραγουδίστριας, η οποία πήρε την ιδέα από ένα παιδικό παραμύθι που του διάβασε.

Όσο για καλύτερο δώρο που έχει πάρει η Έλλη;
Φυσικά, είναι το παιδί της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top