Συσσοβίτης: «βρέθηκα σε αδιέξοδο και έπαθα κρίση πανικού»

Τι εξομολογήθηκε για τις δύσκολες στιγμές του και τα προσωπικά του

«Έχω βρεθεί σε αδιέξοδο, αλλά δεν σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Πάθαινα κρίσεις πανικού», εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης και μίλησε για τις δύσκολες στιγ��ές που πέρασε.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως έφτασε σε στιγμές επικίνδυνες για εκείνον: «πάθαινα κρίσεις πανικού, χαμηλών τόνων. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση, αλλά δεν σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Μερικές φορές νιώθει κάποιος εκεί που οδηγάει ότι θέλει να στρίψει το τιμόνι. Αυτό είναι ανθρώπινο, είναι στη φύση μας».

«Η κρίση που ζούμε δεν είναι η μεγαλύτερη, αλλά είναι η πιο έντονη. Ωστόσο, δεν σκέφτηκα να φύγω από την Ελλάδα. Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε εδώ», συνέχισε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Όσο για τα προσωπικά του;
«Δεν μ’ αρέσουν οι ταμπέλες, ούτε του εργένη, ούτε του παντρεμένου. Η ζωή η ίδια μας εκπλήσσει και μπορεί στο μέλλον να είμαι αλλιώς. Είμαι πολύ καλά, έχω μία σχέση εδώ και χρόνια και όλα μια χαρά», απάντησε ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως... δεν συμπαθεί πολύ τον θεσμό του γάμου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top