Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον γιο του Michael Douglas μέσα στη φυλακή

Τον τιμώρησαν γιατί κάρφωσε τον έμπορο που του έδινε ναρκωτικά

Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον γιο του Michael Douglas μέσα στη φυλακή

Δύσκολα περνά στη φυλακή ο γιος του Michael Douglas, Cameron, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχθηκε από συγκρατούμενούς του.

Ο Cameron Douglas εκτίει ποινή φυλάκισης για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών και ξυλοκοπήθηκε άγρια μετά από εντολή που έδωσε νονός της Νέας Υόρκης, επικηρύσοντας τον γιο του Michael Douglas γιατί κάρφωσε τον έμπορο που τον προμήθευε ναρκωτικά.
douglas1.jpg

Το 2010, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης για την εγγύηση του Cameron, οι ψυχίατροι που τον είχαν εξετάσει, αποκάλυψαν κατά λάθος ότι ο γιος του ηθοποιού είχε αποκαλύψει στην αστυνομία τα ονόματα των εμπόρων ναρκωτικών που τον προμήθευαν, του David και Eduardo Escalera.

Γι’ αυτό άλλωστε και η ποινή φυλάκισής του ήταν μόνο πέντε χρόνια και όχι δέκα, όπως αρχικά ήθελε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τους γιατρούς της φυλακής, ο γιος του Michael Douglas έσπασε το μοιρό του και έχει εκδορές και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

douglas2.jpg



Ο Cameron Douglas εργάζεται μέσα στη φυλακή ως νοσοκομός και είχε αρχίσει να αισθάνεται για πρώτη φορά δυνατός και ότι μπορεί να σταθεί μόνος του στα πόδια του. Όμως οι νόμοι της φυλακής είναι σκληροί και το κατάλαβε αυτό για τα καλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top