Μιμή Ντενίση: «Όταν ερωτεύομαι, η κόρη μου ζηλεύει!»

«Θα πήγαινα μάρτυρας υπεράσπισης του Λαζόπουλου»

Μιμή Ντενίση: «Όταν ερωτεύομαι, η κόρη μου ζηλεύει!»

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε η Μιμή Ντενίση στον Τάσο Τρύφωνος και το κυπριακό κανάλι ΡΙΚ1.

H ηθοποιός, μιλώντας για τον έρωτα, αποκάλυψε πως:

«Όταν ερωτεύομαι, η Μαριτίνα ζηλεύει λίγο, γιατί δεν θέλει να μοιράζεται την αγάπη μου με άλλον. “Εσύ θα παντρευτείς στα 20” της λέω, “εγώ τι θα κάνω μετά, θα μείνω μόνη μου σαν τον κούκο; Πρέπει να βρω κι εγώ κάποιον!” και μου απαντά “Όχι!” ».

Δεν κρύβει μάλιστα την επιθυμία, να βρει τον ιδανικό άνδρα:

«Δεν θέλω να ασχολούμαι με τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου. Αυτά είναι για τα βιβλία. Εγώ θέλω να βρω τον άνδρα της ζωής μου! Τον υπαρκτό! Τι να τους κάνω όσους πέρασαν;».

Στη συνέχεια, διηγείται τις δύσκολες ώρες που έζησε όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή:

«Τη μέρα που έφυγε από τη ζωή, ανέβηκα στη σκηνή κι έπαιξα στην παράσταση. Εκείνο το βράδυ, που αισθανόμουν ότι ο πατέρας μου έφτανε προς το τέλος του, είχα πει να μην ειδοποιήσουν ούτε τη μαμά ούτε την αδελφή μου. Με πήραν στις 05.00 το ��ρωί και μου το είπαν. Μετά, έπαιξα κανονικά στην παράσταση. Παρόλο που βρισκόμουν σε μεγάλη λύπη, το θέατρο ήταν η στήριξη και η σωτηρία μου. Αλλά ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ο κόσμος το είχε μάθει, με αγκάλιαζαν, αλλά τότε δεν άντεξα και διαλύθηκα».

Τέλος, μίλησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο, για τον οποίο δήλωσε πως θα πήγαινε μάρτυρας υπεράσπισης του, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν η Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Αν ήταν ένα θέμα που αφορούσε το θέατρο ή κάτι που θεωρούσα ότι ήταν άδικο, θα ξεπερνούσα το προσωπικό μου θέμα και θα πήγαινα. Αλλά να κάνω οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια με κάποιον ο οποίος με έχει καθυβρίσει, αυτό δεν θα το κάνω. Όχι! Είμαι πολύ υπεράνω! Ποτέ δεν απάντησα, δεν έβρισα και δεν ανταπέδωσα. Είμαι πολύ δημοκρατική και πολύ δίκαιη. Η σάτιρα επιβάλλεται, αρκεί να μη φτάνει στην εμμονή και στην εμπάθεια. Κάποιες φορές ο Λαζόπουλος ξεπέρασε τα όρια. Στον γάμο μου, στο παιδί μου…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top