Ελληνίδα ηθοποιός: «το παιδί μου γεννήθηκε νεκρό»

Η άγνωστη εγκυμοσύνη και τι λέει για τους τρεις γάμους της

Ελληνίδα ηθοποιός: «το παιδί μου γεννήθηκε νεκρό»

Μία άγνωστη έως σήμερα τραγική ιστορία αποκάλυψε η ηθοποιός Άννα Ανδριανού, που εξομολογήθηκε ότι είχε μείνει έγκυος, αλλά το μωρό γεννήθηκε νεκρό!

«To 1992 πήγα στη Ρώμη ακολουθώντ��ς τον τότε αγαπημένο μου, έναν διευθυντή ορχήστρας που ζούσε εκεί, εργαζόταν εκεί, τον Ραφαήλ Πυλαρινό. Ερωτεύτηκα τρελά τη Ρώμη. Κάποια στιγμή παντρευτήκαμε με το φίλο μου. Ένας γάμος ήσυχος, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Έμεινα έγκυος, το παιδί γεννήθηκε νεκρό», δήλωσε στην εφημερίδα «News» η ηθοποιός και σεναριογράφος.

Χωρίς να επεκτείνεται περισσότερο στο δραματικό γεγονός, η Άννα Ανδριανού μίλησε για τους άνδρες της ζωής της.

Πριν τον Ραφαήλ Πυλαρινό, υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Βούρο: «ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Σε ένα χρόνο παντρευτήκαμε. Ένας γάμος δυο παιδιών που δεν ήξεραν τίποτα, ούτε από τη ζωή, ούτε από γάμο… Χωρίσαμε τρία χρόνια μετά».

«Όταν άρχισα τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, άρχισα να μιλάω με τον υπεύθυνο των τηλεοπτικών σειρών Γιάννη Μπότση. Μαζί του κατάλαβα ότι μέχρι τότε δεν είναι ζήσει τίποτα ερωτικά. Παντρευτήκαμε. Είναι ο άνδρας της ζωής μου. Είμαστε σχεδόν 16χρόνια μαζί», λέει, τέλος, η ηθοποιός για τον νυν σύζυγό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top