Τα έβγαλε όλα στην πρεμιέρα στο Λονδίνο η Kristen Stewart

Χαμός για τους σταρ του «Twilight» και στη βρετανική πρωτεύουσα

Τα έβγαλε όλα στην πρεμιέρα στο Λονδίνο η Kristen Stewart

Σε κάθε πρεμιέρα και μια... διαφάνεια φοράει η Kristen Stewart: μετά την see-through δαντελένια τουαλέτα στην πρεμιέρα του «Twilight» στο Λος Άντζελες, η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε με see-though φόρμα και στο πλευρό του Robert Pattinson στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο Λονδίνο!

Η 22χρονη πρωταγωνίστρια φαίνεται πως αποφάσισε να λανσάρει το look του σέξι θηλυκού: μαύρη ολόσωμη φό��μα Zuhair Murad, διάφανη στο μπούστο και τα μανίκια, κεντημένη με πούλιες και με την πλάτη όοοολη έξω φόρεσε η Kristen, ενώ στα ποδαράκια της είδαμε μαύρα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Kristen StewartKristen Stewart 2

Δίπλα της στάθηκε όλο καμάρι ο Robert Pattinson και με το σκούρο Burberry κουστουμάκι του παραδέχθηκε πως ο ρόλος του Edward Cullen «έχτισε» την καριέρα του. «Το “Twilight” Άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου», πρόσθεσε.

Robert PattinsonRobert Pattinson 2

Παρών στην πρεμιέρα και ο Taylor Lautner, με navy ZZegna κουστούμι και μαύρο Tshirt με V, που «έγραφε» πάνω στο γραμμωμένο του κορμί.

Taylor LautnerTaylor Lautner 2

Στο κόκκινο χαλί της Leicester Square περπάτησαν επίσης οι ηθοποιοί MyAnna Buring και Jamie Campbell Bower, καθώς και ο παραγωγός Wyck Godfrey, ενώ ουρές έκαναν οι θαυμαστές του «Twilight», που έσπευσαν να δουν από κοντά και να πάρουν αυτόγραφα από τους πρωταγωνιστές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top