Μακρυπούλια: «θα έπαιζα σε clip του Χατζηγιάννη»

Εκείνη λέει ότι θέλει - ο Μιχάλης τι απαντά;;;

Μακρυπούλια: «θα έπαιζα σε clip του Χατζηγιάννη»
Την επιθυμία της να παίξει σε video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν κρύβει η Ζέτα Μακρυπούλια και δεν μένει παρά να δούμε αν ο τραγουδιστής θα το πάρει στην TV το κορίτσι! Παράλληλα, η σέξι ξανθιά μιλά και για την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση τους.

«Θα το σκεφτόμουν διπλά να παίξω σε clip του Μιχάλη και σίγουρα δεν θα το έκανα με τον αυθορμητισμό που θα το έκανα αν δεν ασχολούταν κανείς μαζί μας. Επειδή, όμως, πάντα στο τέλος κάνω αυτό που θέλω, θα το έκανα και δεν θα με ένοιαζε», λέει η Ζέτα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», προσθέτοντας πως δεν ξέρει αν ο τραγουδιστής θα ήθελε να το κάνει.

Μέχρι να δούμε αν θα της κάνει το χ��τίρι ο καλός της, θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε αγαπημένους στα περιοδικά. «Δυστυχώς, αυτό το πράγμα δεν περνάει από το χέρι μας», αναφέρει το Ζετάκι, συμπληρώνοντας πως δεν την νοιάζει «αν καεί» αλλά... ντρέπεται να βλέπει την προσωπική τους ζωή σε κοινή θέα!

«Νομίζω ότι πλέον δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε όσα γράφονται, εκτός κι αν είναι κάτι πολύ σοβαρό. Μη νομίζεις ότι ενημερωνόμαστε για όλα. Δεν έχουμε την αγωνία να παίρνουμε κάθε εβδομάδα τα περιοδικά για να διαβάσουμε τι γράφτηκε για μας. Στην αρχή που υπήρχε βομβαρδισμός, το μοιραζόμασταν», αναφέρει επίσης η Ζέτα, τονίζοντας πως αυτό που έχει σημασία για την ίδια είναι να μην προκαλεί.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top