Sold out και συγκίνηση στο «αντίο» της Καίτης Γαρμπή

Τι έγινε στην τελευταία της παράσταση και το μήνυμα στους θαυμαστές της

Sold out και συγκίνηση στο «αντίο» της Καίτης Γαρμπή
Γεμίζοντας ασφυκτικά την κινηματογραφική αίθουσα τίμησαν την Καίτη Γαρμπή οι θαυμαστές της στην τελευταία της παράσταση στον κινηματογράφο! Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έκρυψε την συγκίνησή της, ενώ ο κόσμος «πλημμύρισε» και το καμαρίνι της, με την αναμονή να φτάνει τις δύο ώρες!

Sold out ήταν το φινάλε της Καίτης στο «Odeon Kosmopolis», όπου σπάνια έβρισκες άδειο κάθισμα, ενώ ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν ο Γιάννης Φλωρινιώτης και ο σχεδιαστής Φιλήμονας.

«Σήμερα είναι η τελευταία μου βραδιά. Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα τα πούμε ξανά πολύ πολύ σύντομα», είπε από μικροφώνου η Καίτη και συνέχισε το πρόγραμμά της.

Ο κόσμος της χάρισε για ακόμα μία φορά το πιο δυνατό του χειροκρότημα, ενώ έσπευσε να την δει από κοντά μετά το τέλος της παράστασης.

«Η χτεσινή βραδιά ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου! Τόσοι αγαπημένοι φίλοι, τόση καλή ενέργεια στην αίθουσα, οι φωνές σας ενωμένες με τη δική μου, η συνάντηση μας μετά στο καμαρίνι, όλοι μαζί και ο καθένας σας ξεχωριστά γεμάτοι ζεστά λόγια αγάπης και δώρα, όμως πάνω απ όλα, η αναμονή πάνω από δύο ώρες για να φτάσετε κοντά μου...νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που με στηρίξατε με την αγάπη και την παρουσία σας στην καινούργια μου πρόταση. Συνεχίζω με σας πάντα μαζί μου να τολμώ το καλύτερο....!», έγραψε σήμερα η Καίτη στο Facebook και το Twitter της.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, από τις αρχές Δεκεμβρίου η Καίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με μια ομάδα γνωστών ηθοποιών σε μια διαφορετική μουσική παράσταση, σε σενάριο Γιώργου Δούκα και σκηνοθεσία Ματθίλδης Μαγγίρα, που θα φιλοξενηθεί στο «Acron» της Ιεράς Οδού.


Δείτε το βίντεο του star.gr από την παράσταση της Καίτης Γαρμπή στον κινηματογράφο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top