Με ένα σακάκι πλύνε βάλε η Άνγκελα Μέρκελ

Το ίδιο πατρόν σε διαφορετικά χρώματα και δεν ανησυχεί για τις επίσημες εμφανίσεις της

Με ένα σακάκι πλύνε βάλε η Άνγκελα Μέρκελ

Ήρθε στην Αθήνα φορώντας φιστικί- κλασικό τρίκουμπο σακάκι που φτάνει κάτω από τη λεκάνη -ίδιο με εκείνο που την είχαμε δει να παρακολουθεί πριν από 4 μήνες τον αγώνα Ελλάδα -Γερμάνια στο Euro. H λέξη οικονομία έχει μπει στο πετσί της.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολιάζει την στιλιστική επιλογή της Μέρκελ.

«Η Μέρκελ αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα είναι τα χρήματα. Ξεκινά και το εφαρμόζει πρώτα απ τον εαυτό της έχει λίγα ρούχα, απλό μοντέλο που το επαναλαμβάνει και έτσι δεν έχει και ιδιαίτερα έξοδα. Είναι ένα πασπαρτού. Το συνδυάζει με ένα μαύρο παντελόνι, αλλάζει το σακάκι και είναι μια χαρά. Έχει μια ευκολία στο άνοιγμα της ντουλάπας».

Όσο για το πόσο μπορεί να κοστίζουν τα φημισμένα πλέον σακάκια της κυρίας Μέρκελ;

Από 200- 250 ευρώ έως 600 – 800. Τζάμπα πράγμα!

Σε πόσα χρώματα μπορεί να έχει το ίδιο πατρόν σακάκι μια γυναίκα; Σε πολλά αν είσαι η Άνγκελα Μέρκελ. Η πιο ισχυρή γυναίκα στην Ευρώπη, προτιμάει να κάνει σχέδια για την οικονομία της Ευρωζώνης, απ’ το να αλλάζει σχέδια στα ρούχα της. Έχει ένα χρώμα για κάθε περίσταση. Εμάς μάλλον μας έχει συνδυάσει με το φιστικί!!!

«Όλα τα σακάκια είναι στο ίδιο το πατρόν για οικονομία, σε όλα τα χρώματα το οποίο όμως για οικονομία τα φοράει πάρα πολλές φόρες. Επαναλαμβάνει συχνά το ντύσιμό της, δεν την ενδιαφέρει να αναδεικνύει τις τουαλέτες της, οπότε τα επαναλαμβάνει συχνά και κάνει και τις οικονομίες της», είπε ο Ν. Αποστολόπουλος.

Οικονομία φαίνεται πως κάνει και στο τακούνι αφού τα παπούτσια της είναι πάντα χαμηλά, ενώ πίστη είναι και στο ξανθό χρώμα. Αν και σήμερα την είδαμ�� με μια ελαφρώς αλλαγμένη απόχρωση στα μαλλιά της .

Αν έχεις μια πολύπλοκη καθημερινότητα, θέλεις τουλάχιστον να μειώσεις την οδύσσεια στην ντουλάπα σου !!! Σχεδιασμένα και προγραμματισμένα τα έχει όλα η Άνγκελα Μέρκελ!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top