Μιχάλης Ασλάνης: «έπεσα ψυχολογικά. Χειρότερη μέρα η Κυριακή»

Την «μάχη» του με την κατάθλιψη αποκαλύπτει ο σχεδιαστής

Μιχάλης Ασλάνης: «έπεσα ψυχολογικά. Χειρότερη μέρα η Κυριακή»

Το ότι βυθίστηκε στην κατάθλιψη αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ασλάνης, που μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοναξιά

«Πέρασα κατάθλιψη όμως μπόρεσα και την ξεπέρασα μόνος μου. Είπα μέσα μου "σήμερα υπάρχουμε, αύριο, δεν υπάρχουμε" και το φιλοσόφησα πολύ το θέμα. Δεν πέρασα κατάθλιψη μόνο μια φορά. Αρκετές φορές έχω υπάρξει στα κάτω μου, όπως και αρκετές φορές είμαι στα πάνω μου», δηλώνει ο γνωστός σχεδιαστής.

Χαρακτηρίζοντας την Κυριακή ως την χειρότερή του μέρα, ο Μιχάλης Ασλάνης δεν κρύβει πως η δουλειά και οι άσπονδοι φίλοι ήταν οι αιτίες για την κατάστασή του.

«Η καθημερινότητα της δουλειάς με έριξε κάτω, οι φίλοι που εμφανίζονται μόνο τον καιρό που είσαι στα πολύ καλά σου... Το ότι μεγάλωσα και είμαι μόνος μου... Κάποιες φορές όταν ξυπνάω το πρωί, συνειδητοποιώ πόσο οδυνηρό είναι να ξυπνάς μόνος σου», αναφέρει ο ίδιος.

Πλέον, ο σχεδιαστής βρήκε το «φάρμακο» κάνοντας βόλτες στο Μοναστηράκι: «από μικρό παιδί με κατατρέχει η Κυριακή λόγω της μοναξιάς. Τώρα πια, για να μην πέφτω ψυχολογικά, πηγαίνω μια βόλτα στο παζάρι που γίνεται στο Μοναστηράκι. Εκεί είμαι ανάμεσα σε κόσμο…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top