Χωρίζει ο Τούρκος γόης «Μποράν»;

Μάθετε όλες τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή

Χωρίζει ο Τούρκος γόης «Μποράν»;
​O γόης του τουρκικού σίριαλ “Sila”, ο τηλεοπτικός Μποράν και κατά κόσμον Μεχμέτ Ακιφ Ατατούρκ, ξεσήκωσε το γυναικείο κοινό και καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές σε Τουρκία και Ελλάδα. Μάλιστα, αναστάτωση προκαλεί κάθε φορά που μια είδηση «σκάει» για την προσωπική του ζωή!
Πρόσφατα, οι πληροφορίες θέλουν τον 33χρονο ηθοποιό να έχει χωρίσει από την 27χρονη ηθοποιό Λέιλα Μπασάκ, που στη σειρά "Sila" υποδύεται την πρώην σύζυγο του αγά Μποράν, τη Γεζντά! Τα τελευταία χρόνια είναι αρραβωνιασμένοι, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες… που τους θέλουν χώρια!
Οι γυναίκες παίζουν κατ’εξοχήν σημαντικό ρόλο στη ζωή του και κάθε φορά που φημολογείται ένας χωρισμός του… τα μέσα παίρνουν φωτιά!
Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κωνσταντινούπουλη και από το 1989 εργαζόταν ως μοντέλο, ενώ οι προτάσεις για τα τηλεοπτικά πλατό δεν άργησαν. Το 1998 κέρδισε δύο τίτλους σε αντίστοιχους διαγωνισμούς ομορφιάς ("Future Promised Eden" και "Prince of Turkey"), ενώ το 2001 αναδείχθηκε Βest Model τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο! Το 2001 στράφηκε στη showbiz και συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά, το "Κirik Ayna" (Σπασμένος Καθρέφτης), όπου υποδύθηκε τον Ali Kirman Kocoglu. Έκτοτε, ασχολείται με την τηλεόραση και είναι από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς!
Ο 33χρονος Μεχμέτ έχει ύψος 1,90 εκ και βάρος 95 κιλά, είναι αθλητικός, αγαπά το jogging, το basket και μικρότερος, στην εφηβεία του είχε ασχοληθεί με το kick boxing!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top