Ο Χρ. Παπακαλιάτης μιλά για τη νέα του ταινία «Αν»

Βγαίνει στις αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της είναι η πρώτη ταινία του Χρ. Παπακαλιάτη. Το «Αν» βρίσκεται στη διαδικασία του μοντάζ και στις 29 Νοεμβρίου βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Ο κινηματογράφος είναι ένας άλλος κόσμος. Ότα�� γράφεις ένα σενάριο για τον κινηματογράφο, έχει να αφηγηθείς μια ιστορία μέσα σε 100 λεπτά, ενώ όταν το κάνεις αυτό για την τηλεόραση, έχεις να αφηγηθείς μια ιστορία σε 26 ώρες, οπότε είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος αφήγησης», είπε.

Στην ταινία ο Χριστόφορος υπογράφει τόσο το σενάριο, όσο και τη σκηνοθεσία, ενώ έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δημήτρη.

Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία, ειδομένη από δύο διαφορετικές σκοπιές. Κι επειδή πάντα ο έρωτας κρύβει πόνο, ο Χριστόφορος παραδέχθηκε ότι έχει πονέσει και ο ίδιος από τα βέλη του.

«Οι έρωτες τα περιέχουν όλα και πολλή χαρά και αρκετό πόνο», είπε και δεν έκρυψε την αγωνία του για την πρώτη του ταινία.

«Πάντα πριν από κάθε πρεμιέρα, είχα την ίδια αγωνία, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο προσωπικό. Ειδικά αυτές τις εποχές που όλα είναι ρευστά, τίποτα δεν είναι σίγουρο», είπε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top