Με αγωγή θα απαντήσει το παλάτι για τις γυμνές φωτογραφίες της Catherine

Αντιμέτωπη με τη φυλακή η εκδότης του περιοδικού

Με αγωγή θα απαντήσει το παλάτι για τις γυμνές φωτογραφίες της Catherine

Το παλάτι του St James επιβεβαίωσε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge θα κινηθούν νομικά εναντίον του γαλλικού περιοδικού Closer για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής, μετά από τη δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της Catherine Middleton.

Όπως αναφέρουν πηγές του παλατιού, το πριγκιπικό ζευγάρι με την κίνησή του αυτή θέλει να βάλει φραγμό στην περαιτέρω χρήση των συγκεκριμένων φωτογραφιών και να προλάβει περαιτέρω ζημιά.

Βέβαια αυτό είναι λίγο δύσκολο, αφού ήδη οι φωτογραφίες της γυμνής Δούκισσας που απολαμβάνει topless τον ήλιο στη νότια Γαλλία έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

«Το παλάτι του St James επιβεβαιώνει ότι θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για καταπάτηση της ιδιωτικής ζωής του πριγκιπικού ζεύγους, εναντίον των εκδοτών του γαλλικού περιοδικού Closer», αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού.

kate4.jpg


Στο πλευρό του William και της Catherine τάχθηκαν αμέσως ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η Downing Street απηχεί τη λύπη του παλατιού».

Ήδη έχει γίνει καταγγελία στο δικαστήριο εναντίον του περιοδικού και σύμφωνα με νομικούς κύκλους οι εκδότες του κινδυνεύουν με ένα χρόνο φυλακή και πρόστιμο που θα αγγίζει τις 45.000 ευρώ.

Η εκδότης του περιοδικού πάλι, Laurence Pieau απάντησε ότι θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια στο δικαστήριο λέγοντας: «Οι φωτογραφίες αυτές δε είναι καθόλου σοκαριστικές».

Πάντως σύμφωνα με την Daily Mail ο πύργος, όπου έμενε το πριγκιπικό ζευγάρι δεν ήταν καθόλου προστατευμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα, τονίζοντας ότι θα ήταν πολύ εύκολο σε οποιοδήποτε φωτογράφο να πάρει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, αφού υπήρχε… ελεύθερο οπτικό πεδίο από τη μεριά του δρόμου που δυστυχώς έβλεπε στη σουίτα του William και της Catherine.

kate1.jpg



Δεν εί��αι όμως η πρώτη φορά που η Catherine απευθύνεται στα δικαστήρια γιατί θεώρησε ότι παραβιάστηκε η ιδιωτική της ζωή. Και το 2009, όταν ήταν ακόμα η κοπέλα του William και οι φωτογράφοι την είχαν απαθανατίσει να παίζει τένις κατά τη διάρκεια διακοπών της στην Κορνουάλη, η Δούκισσα του Cambridge κέρδισε 5.000 λίρες για ψυχική οδύνη και τη δημόσια συγγνώμη του φωτογραφικού πρακτορείου.

Πάντως παρά το σάλο που δημιουργήθηκε, William και Catherine διατήρησαν την ψυχραιμία τους και φάνηκαν πιο δεμένοι από ποτέ σε πάρτι που δόθηκε προς τιμήν τους στην Κουάλα Λουμπούρ.

kate2.jpg


Νωρίτερα εκπρόσωπος του ζευγαριού είχε δηλώσει:

«Η λύπη τους έχει μετατραπεί σε οργή και καχυποψία. Πιστεύουμε ότι παραβιάστηκε μια κόκκινη γραμμή και συμβουλευόμαστε Γάλλους δικηγόρους για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε βάση του νόμου».

kate3.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top