Διάσημο μοντέλο εξαπάτησε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες

Απέσπασε 500.000 ευρώ, πουλώντας αέρα κοπανιστό

Διάσημο μοντέλο εξαπάτησε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες
Δεκάδες ανυποψίαστοι πολίτες έπεσαν θύματα πασίγνωστου μοντέλου, που όταν αποσύρθηκε από τις πασαρέλες αποφάσισε να γίνει… businesswoman.

Η 29χρονη καλλονή που είχε γίνει συχνά αντικείμενο συζητήσεων για τις αποκαλυπ��ικές της φωτογραφήσεις, όταν είδε ότι το μόντελινγκ αρχίζει και χάνει τη λάμψη του δημιούργησε μια ιστοσελίδα στο Internet που πουλούσε προϊόντα σε τιμές ευκαιρίας. Όμως η… ευκαιρία αποδείχθηκε μεγάλη απάτη.

Το πρώην μοντέλο κατηγορείται από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για απάτη, αφού φαίνεται ως η διαχειρίστρια της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που υποτίθεται ότι πουλούσε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τι οποίες όμως ποτέ δεν παρέλαβαν οι πελάτες της που είχαν ήδη καταβάλει το αντίτιμο που τους ζητούνταν για το προϊόν που ήθελαν να αγοράσουν.

Τουλάχιστον 22 πολίτες κατήγγειλαν στην Υπηρεσία ότι παρά το γεγονός ότι έστειλαν δεκάδες emails διαμαρτυρίας στο inbox της εταιρείας, δεν πήραν ποτέ καμία απάντηση. Ξεκίνησε λοιπόν μια έρευνα και κατέληξαν στο γνωστό μοντέλο που εμφανιζόταν ως διαχειρίστριας της σελίδας.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της, ενώ σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς των αστυνομικών αρχών η 29χρονη και οι συνεργοί της κατάφεραν να βάλουν στην τσέπη τους πάνω από 300.000 ευρώ που πιθανόν να ξεπεράσουν και τις 500.000.

Μέχρι χθες το βράδυ μάλιστα η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ήταν σε πλήρη λειτουργία και συνέχιζε να διαφημίζει πανάκριβες συσκευές σε συμφέρουσες τιμές.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top