Χόρεψαν με Πετρέλη Τομ Χανκς, Νία Βαρντάλος και Ρίτα Γουίλσον

Στο τσακίρ κέφι στο ελληνικό φεστιβάλ του Λος Άντζελες

Χόρεψαν με Πετρέλη Τομ Χανκς, Νία Βαρντάλος και Ρίτα Γουίλσον

Γλέντι αλά ελληνικά έστησαν στο Λος Άντζελες ο Τομ Χανκς, η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και η Νία Βαρντάλος, που διασκέδασαν σε φεστιβάλ των ομογενών μας στο Λος Άντζελες στο οποίο τραγούδησε ο Θάνος Πετρέλες!

Το καθιερωμένο «L.A. Greek Fest» έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας, με τον Τόμ Χανκς και την Ρίτα Γουίλσον να είναι οι οικοδεσπότες.

Ελληνικά προϊόντα και νοστιμιές, περίπτερα με τις ομορφιές της χώρας μας και πολλές άλλες εκδηλώσεις έδωσαν στους ομογενείς μας την ευκαιρία να βρεθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Παρών στο φεστιβάλ και ο Θάνος Πετρέλης, που με δύο μίνι συναυλίες ανέβασε το κέφι στα ύψη και έκανε άπαντες να χορεύουν σε ρυθμούς ελληνικούς, τραγουδώντας επιτυχίες του και άλλα αγαπημένα τραγούδια! Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του για περίπου μία εβδομάδα, ενώ επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα προκειμένου να προετοιμαστεί και για την μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, στις 24 του μήνα, στο ΟΑΚΑ.

Δείτε ερασιτεχνικό βίντεο με την εμφάνιση του Θάνου στο φεστιβάλ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top