Αυτοί είναι οι celebrities που βρίσκονται στο πλευρό του Obama!

Το Hollywood ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις…

Αυτοί είναι οι celebrities που βρίσκονται στο πλευρό του Obama!
​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

«Το Hollywood ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις» λένε πολλοί και εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο…

Το star system έχει το πάνω χέρι, αφού οι υποστηρικτές του ανά τον κόσμο είναι αμέτρητοι! Οι θαυμαστές τους εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τις πολιτικές πεποιθήσεις των αγαπημένων τους ηθοποιών.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που ανέβηκαν στη σκηνή, στην ομιλία του Προέδρου των Η.Π.Α, Barack Obama.

Εκείνους που είδαμε να τον χειροκροτούν και να βρίσκονται δίπλα του ήταν οι :Eva Longoria, Scarlett Johansson, Anne Hathaway, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jamie Foxx, Ben Affleck.

Εκτός όμως από αυτούς, υπάρχουν πολλά ονόματα που τον υποστηρίζουν και δεν χάνουν την ευκαιρία σε συνεντεύξεις τους να το πουν!

Λόγου χάριν , οι George Clooney, Alec Baldwin, Antonio Banderas, Jamie Lee Curtis, Robert Deniro, Danny Devito, Micheal Douglas, Will Ferrell, Morgan Freeman, Whoopi Goldberg, Tom Hanks, Samual L Jackson, Micheal Keaton, Ashton Kutcher, Demi Moore, Gwyneth Paltrow, Al Pacino, Sarah Jessican Parker, Sean Penn, Julia Roberts, Ben Stiller, Jada Pinkett Smith, Will Smith, Sharon Stone, Jimmy Fallon, Steven Spielberg, Tyler Perry, Spike Lee, Bill Maher και φυσικά η Oprah Winfrey, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν αναφέρουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις χωρίς ενδοιασμούς…

Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς έχουν δειπνήσει και μαζί του!

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην τελευταία της συναυλία, η βασίλισσα της pop, Madonna έκανε τατουάζ με το όνομα του Προέδρου των Η.Π.Α και το έδειξε με ενθουσιασμό στο πλήθος…

Είδατε πόσο μπροστά βρίσκεται η Αμερική;; ��ανταστείτε να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα και να βλέπαμε τους καλλιτέχνες με τατουάζ με τα αρχικά των πολιτικών αρχηγών….

«Άραγε θα καταφέρει το Hollywood να κερδίσει και αυτές τις εκλογές»;
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top