Blake Lively: Δεν αντέχει χωρίς φαγητό και cupcakes!!

Κάντε κλικ και μάθετε τι κάνει και δεν παχαίνει!

Blake Lively: Δεν αντέχει χωρίς φαγητό και cupcakes!!

Η Blake Lively που γνωρίσαμε στη σειρά «Gossip Girl» έχει γίνει νούμερο 1 fashion icon και θέμα συζήτησης στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια για…. τους συντρόφους της!!

Τώρα έχει σχέση με τον Ryan Reynolds και είναι καλύτερα από ποτέ!

Η ηθοποιός έχει αδυνατίσει αρκετά από την πρώτη της εμφάνιση… Αναρωτιέστε τι τρώει και διατηρείται;;

Μα τι άλλο από cupcakes και φαγητό, αφού η ίδια δηλώνει λάτρης του καλού φαγητό, ενώ έχει πάθος με τα cupcakes!!Ορίστε σας βρήκαμε τι θα κάνετε αν θέλετε να αδυνατίσετε! Μα είναι δυνατόν; Παίζει με τον πόνο μας;…

Μάλιστα στο περιοδικό Marie claire που έδωσε συνέντευξη είπε πως «αυτό που έχω κοινό με όλους τους συντρόφους μου, πρώην και νυν, είναι πως μας αρέσει το φαγητό! Εάν ερχόσασταν στο σπίτι μου δεν θα πιστεύατε με τίποτα ότι ανήκει σε μια ηθοποιό. Μου αρέσει τρομερά να μαγειρεύω. Θα νόμιζες πως είναι το σπίτι κάποιου σεφ. Μέχρι και ειδικό χώρο για τα cupcakes έχω»!! Μπράβο! Τόσο καλό μεταβολισμό έχει;; Είδατε τι σου κάνουν τα cupcakes…

Ενώ υποστηρίζει πως «ο λόγος που διατηρούμαι είναι η ηλικία μου! Είμαι μόλις 25 ετών… Άρα έχω καλό μεταβολισμό»!

Η Blake μίλησε και για τη δόξα στο Hollywood. «Το να δουλεύει η οικογένεια σου σε αυτόν τον χώρο, σε κάνει να μην σ’ αρέσει όλη αυτή η λάμψη και η δόξα. Είναι ωραία δουλειά και σε όλους αρέσει, αλλά παραμένει μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. Δεν είναι lifestyle. Το Holywood είναι ότι του δώσεις.. Προσωπικά, όσο περισσότερο μιλάω για τα προσωπικά μου τόσο πιο περίεργα αισθάνομαι», δήλωσε η καλλονή.

Και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της έτυχε στο Λονδίνο. «Πρόσφατα βρέθηκα στο Λονδίνο για δυο ημέρες ολομόναχη και έξω από το εστιατόριο που δείπνησα, είδα μαζεμένους τους παπαράτσι! Τότε σκέφτηκα..τι δουλειά έχουν εδώ;; Είμαι ολομόναχη..Και τότε μου είπαν πως στο ίδιο εστιατόριο ήταν η Victoria Beckham… Μετά από λίγο συνειδητοποίησα πως ήταν εκεί όλες οι Spice Girls και θέλησα απίστευτα να τις χαιρετήσω!! Ήταν η αγαπημένη μου μπάντα! Εντάξει μετά από αυτό μπορώ να “παραιτηθώ”»..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top