Το χάνουμε ΚΑΙ αυτό το κορμί! Γάμο και παιδιά θέλει η Rosie Huntington!

Έτοιμη να κάνει οικογένεια με τον Jason Statham η καλλονή

Το χάνουμε ΚΑΙ αυτό το κορμί! Γάμο και παιδιά θέλει η Rosie Huntington!

Στα 25 της, και μετά από μια πολυετή σχέση με τον Jason Statham, η Rosie Huntington είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει οικογένεια!

Η καλλονή, σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Elle», αποκάλυψε πως το μητρικό της ρολόι, κουδούνισε για τα καλά:

«Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να δουλεύει, αλλά το να γίνω μητέρα, θα είναι σίγουρα ένα πολύ δικό μου κομμάτι. Η καριέρα μου είναι πολύ εγωκεντρική. Πρόκειται για κάτι το οποίο κάνω καθαρά για εμένα. Δεν είμαι γιατρός, δεν φροντίζω άλλους ανθρώπους, δεν σώζω παιδάκια. Είμαι απλά στη βιομηχανία του θεάματος. Είμαι απλά ένα μοντέλο. Μια ηθοποιός».

Γι΄αυτό και πιστεύει πως κάποια στιγμή φτάνεις στο σημείο να σκεφτείς ότι «δεν νοιάζομαι πλέον για τον εαυτό μου ως μονάδα. Θέλω πλέον να ενδιαφέρομαι και γι΄άλλους!»

Όλη της την προσοχή σε ένα παιδί θέλει να στρέψει η 25χρονη Rosie, που στη συνέχεια, μίλησε και για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα:

«Δεν ήμουν αρκετά ψηλή και το μισούσα για να είμαι ειλικρινής! Δεν υπήρχε καμία ατομικότητα, καμία ευκαιρία να δείξεις ότι είσαι ξεχωριστή. Νομίζω ότι στη βιομηχανία της μόδας, κάποιες φορές ξεχνάνε ότι είσαι άνθρωπος και σου φέρονται σαν σε αντικείμενο».

Τονίζει δε, πως είναι πολύ ψυχοφθόρο για ένα νέο κορίτσι να της λένε καθημερινά πως είναι ακατάλληλη και δεν κάνει, κάθε φορά που πήγαινε σε οντισιόν.

Τέλος, καταλήγει πως μπορεί να την απέρριψαν πολλές φορές, αλλά δεν το έβαλε στιγμή κάτω, αφού όπως πιστεύει, «αυτή ήταν η μοίρα μου, και δεν είχα σκοπό να τα παρατήσω, επειδή κάποιοι μου φέρθηκαν σκληρά!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top