Τα ζώδια όπως εμείς ξέρουμε: «Ηρεμήστε… ανάδρομος Ερμής είναι θα π��ράσει!»

Τι προβλέπει το αστρολογικό δελτίο … από την Παρθένα Αστεριάδου

Ζώδια από την Παρθένα Αστεριάδου
​Ερμής είναι αυτός, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται σε ανάδρομη πορεία έως τις 8 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα! Μη φοβάστε όμως, γιατί τίποτα τρομερό δε θα συμβεί! Τώρα, αν δεν έχετε κανονίσει ακόμη τις διακοπές σας ή δεν έχετε κάνει κράτηση για τη διαμονή σας…. Εεεε να ξέρετε μια ασυνεννοησία…, μία καθυστέρηση… θα υπάρχει!
Μέχρι τότε απολαύστε την αναμονή των διακοπών σας… και μην ψάχνετε αφορμή να τσακωθείτε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας! * Προσοχή σε όσους από το παρελθόν σας… σας χτυπήσουν ξανά την πόρτα!
Κριοί: Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αλλά και τον Άρη στο Ζυγό καραδοκείτε για φασαρία και οτιδήποτε θα μπορο��σε ν’ ανάψει τα αίματα! Μη δημιουργείτε προβλήματα..γιατί δύσκολα θ’ αποκατασταθούν! Αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι, φροντίστε ν’ αποκαταστήσετε μια κλονισμένη σχέση από το πρόσφατο παρελθόν..! Κάντε το καλό.. και ρίξτε το στο γιαλό!
Ταύροι: Εσείς θα ασχοληθείτε με οικογενειακά και σπιτιού γενικότερα θέματα.. και καλά θα κάνετε! Στην εργασία θα χρειαστεί να δώσετε λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις που θα εμφανιστούν, αλλά μην χαλιέστε.. γιατί το ‘χετε! Η ζωή αλλάζει και οι προτεραιότητες σας επίσης, καλό θα ήταν να το διαπιστώσετε κι οι ίδιοι! Δεν είναι κακό άλλωστε, να εξελισσόμαστε, όσο κι αν δεν σας αρέσουν οι αλλαγές!
Δίδυμοι: Μέσα σε όλες θετικές εκφάνσεις της ζωής σας και την εύνοια που έχετε από το Δία, την Αφροδίτη και τον Άρη… ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα έρχεται να σας κρατήσει τα ηνία, ώστε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, την κριτική σας και την τάση .. του «κοιτάω μόνο την πάρτη μου»! Όχι δε σας μαλώνω, απλά σας επισημαίνω.. να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος!
Καρκίνοι: Έχετε λίγα νεύρα.. και πώς να μην έχετε αφού χρήματα που περιμένετε, καθυστερούν να έρθουν! Να ξέρετε όμως, αν σας χρωστούν χρήματα από το παρελθόν.. τώρα ενδέχεται να έρθουν στα χέρια σα��! Είναι και αυτή η πίεση στη δουλειά, είναι που νιώθετε και εγκλωβισμένοι μες στο σπίτι σας… ! Εγώ σας καταλαβαίνω… αλλά δεν χρειάζεται να τα κρατάτε όλα μέσα σας! Αν πείτε και μια κουβέντα και παραδεχτείτε στον εαυτό σας.. πω�� δεν πρέπει να συμβιβάζεστε.., σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα!
Λέων: Ένα θα σας πω, να πάτε σύντομα διακοπές!! Ίσως είναι η μόνη λύση… για να περάσετε ανώδυνα την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο σας! Αλλιώς να ξέρετε, ότι αυτό το διάστημα θα φλερτάρετε… με τα άκρα! Υπερβολικά ειλικρινείς, αγενείς, προδότες, ατίθασους, ανέντιμους, απαράδεκτους…, όπως κι αν σας χαρακτηρίσουν… σταθείτε στο θρόνο σας και σκεφτείτε: «Ανάδρομος Ερμής είναι θα περάσει!» Ειδάλλως…: «Μήπως να φύγετε άμεσα.. για κείνο το διήμερο που λέγατε;;;»
Παρθένος: Υποφέρετε.. το ξέρω! Προσπαθείτε να ξεμπλέξετε τις καταστάσεις, για να τις τακτοποιήσετε στα κουτάκια του μυαλού σας και δεν ξέρετε από πού ν’ αρχίσετε! Μα, πώς να μπορέσετε αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής… σας φέρνει ότι μισείτε περισσότερο! Ίντριγκες, κουτσομπουλιά… και ένα επικοινωνιακό σκηνικό που μοιάζει με τους αφρικανικούς μουσώνες! Μήπως να τα αφήσετε όλα αυτά στην άκρη… και ν’ απολαύσετε καλύτερα τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τον σύντροφό σας;;;
Αναλυτική καθημερινή πρόβλεψη εδώ
Συνεχίζεται…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top