Έξαλλος ο Tom Cruise: Κατηγορεί την Katie Holmes!!

«H Katie παίζει με τα μέσα ενημέρωσης για να κερδίσει τον κόσμο»

Τα πήρε στο κρανίο ο Tom Cruise και με το δίκιο του, αφού η Katie Holmes κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κερδίσει την εύνοια των ΜΜΕ!

Μπορεί ο ηθοποιός να μην έχει μιλήσει τόσες μέρες, αλλά τώρα ήρθε η σειρά του να δώσει την δική του απάντηση για το διαζύγιο μέσω του δικηγόρου του!

Ο δικηγόρος του, ονόματι Bert Fields μίλησε στο BBC για την επικείμενη διαμάχη του ζευγαριού και την διεκδίκηση της 6χρονης Suri.

Ο Tom κ��τηγορεί την πρώην σύζυγο του ότι παίζει με τα media, προκειμένου να κερδίσει τον κόσμο με το μέρος της!

Χαρακτηριστικά υποστήριξε ότι «αφήνουμε την άλλη πλευρά (την Katie και την ομάδα της) να παίξει με τα μέσα ενημέρωσης μέχρι τέλους και μετά θα μιλήσουμε ανοιχτά. Θέλουμε να δούμε που ακριβώς το πάει. Αυτό που έγινε ήταν άνευ προηγούμενου. Η Katie θέλησε να επιστήσει την συμπάθεια του κόσμου, ενώ ο ηθοποιός βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά από εκείνη και την Suri. Δεν είναι στον χαρακτήρα του Cruise να μιλάει για αυτά τα θέματα δημόσια».

Φήμες θέλουν την Katie να διεκδικεί την αποκλειστικότητα του παιδιού, καθώς πιστεύει πως η αφοσίωση του ηθοποιού στην Σαϊεντολογία θα κάνει κακό στο παιδί.
Μάλιστα λέγεται πως και η Katie ακολουθούσε πιστά την Σαϊεντολο��ία όσο απουσίαζε ο σύζυγος της από το σπίτι!

Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως «αυτό που συμβαίνει δεν είναι διαμάχη με θέμα την θρησκεία, αλλά ένας τρόπος για να πληγώσει η Holmes τον Tom.Ο ηθοποιός είναι πολύ στεναχωρημένος με όλο αυτό που συμβαίνει τώρα».

Το πάλαι ποτέ ερωτευμένο ζευγάρι τώρα δεν μιλιέται, αλλά ο Tom παίρνει αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας την Suri για να δει τι κάνει.

Αυτή τη στιγμή ο κόσμος φαίνεται να τάσσεται με το μέρος της συζύγου του και όχι με εκείνον, καθώς εκείνος βρίσκεται μακριά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας και ακόμα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top