Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει;

«Δεν έχω συνηθίσει να ακούω καλές κουβέντες»

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει;

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ευδιάθετος όλο χαμόγελα μίλησε για την διατροφή του, την επαγγελματική του πορεία, τον τύπο γυναίκας που του αρέσει, ενώ θυμήθηκε και στιγμιότυπα από τα παιδικά του χρόνια.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως «είμαι αρκετά κοινωνικός. Είμαι πολύ πλακατζής. Καμιά φορά είμαι το πειραχτήρι της παρέας. Μου αρέσει να υπάρχει το χιούμορ στην παρέα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει στη ζωή μας. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα που δεν έχει χιούμορ». Να υποθέσουμε πως και η Αθηνά Οικονομάκου και η Πηνελόπη Πλάκα έχουν αρκετό χιούμορ….

«Έχω υπάρξει τυχερός με τη δουλειά», υποστηρίζει , ενώ με ένα παράπονο υπογραμμίζει πως «δεν έχω συνηθίσει να ακούω καλές κουβέντες από τον χώρο αυτό».

Η πρώτη μου δουλειά στο επάγγελμα που επέλεξα, την υποκριτική ήταν με το που αποφοίτησα το 1999, όταν ήμουν 24 ετών».

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα του; «Υπάρχουν περίοδοι που μου αρέσει να ασχολούμαι με τα σπορ. Έχω κάνει για ένα μεγάλο διάστημα πολεμική τέχνη».

Ακόμα, μίλησε για την διατροφή του λέγοντας πως «πάντοτε ήμουν λιποβαρής. Ήμουν η κλασική περίπτωση της μαμάς που κυνηγάει το παιδί της για να φάει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top