Στο πλευρό της γιαγιάς της και πάλι η Rihanna

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο και οι τρυφερές στιγμές μαζί της

Στο πλευρό της γιαγιάς της και πάλι η Rihanna

Η οικογένεια είναι πάνω από όλα για τη Rihanna, οπότε όσο απασχολημένη κι αν είναι πάντα βρίσκει χρόνο για εκείνη. Πόσο μάλλον τώρα που η αγαπημένη της γιαγιά βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η RiRi πήγε για μια ακόμα φορά να τη δει και όπως πάντα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τις τρυφερές στιγμές που πέρασε μαζί της.

Η τραγουδίστρια έκανε ότι μπορούσε για να κάνει τη γιαγιά της να χαμογελάσει και να ξεχάσει για λίγο τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο, αν και η ίδια δεν έκρυψε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα που δεν μπορεί να τη βοηθήσει πιο ουσιαστικά.

«Η καρδιά μου χαμογέλασε και έκλαψε ταυτόχρονα», έγραψε η Rihanna στο Twitter, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία με τη γιαγιά της.

Μάλιστα η RiRi ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο νοσοκομείο, όπως μία με τα χέρια των δυο τους να κρατιούνται σφιχτά και λεζάντα την εξής:

«Ακόμα έχει τα πιο όμορφα χέρια».

Οι θαυμαστές της Rihanna γνωρίζουν πολύ καλά τη γιαγιά Dolly και μάλ��στα τον περασμένο Μάρτιο η τραγουδίστρια είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα μικρό ντοκιμαντέρ από ένα πάρτι γενεθλίων που είχε οργανώσει για τη γιαγιά της.

Τον τελευταίο καιρό η γιαγιά Dolly νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού πάσχει από καρκίνο και όπως έχει εκμυστηρευτεί η Rihanna ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να τη χάσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top