Ετοιμάζονται για γάμο Robert Pattinson – Kristen Stewart!

Πώς λέγεται ότι θα είναι η τελετή και πότε θα γίνει;

Να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέχρι το τέλος του χρόνου λέγεται πως ετοιμάζονται Robert Pattinson και Kristen Stewart!

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2008 στα γυρίσματα του «Twilight», σχεδιάζει ρομαντικό γάμο, που θα θυμίζει εκείνον που έκαναν για τις αν��γκες της κινηματογραφικής επιτυχίας στην οποία πρωταγωνιστούν!

«Ο Rob και η Kristen θέλουν τον γάμο τους όμορφο και γεμάτο ψυχή», είπε χαρακτηριστικά πηγή προσκείμενη στους δύο ηθοποιούς στο αμερικανικό περιοδικό «Ok!».

Κατά το περιοδικό, ο γάμος θα γίνει στην παραλία -με την Καλιφόρνια και την Βραζιλία να είναι μεταξύ των επικρατέστερων- η νύφη σκέφτεται να ραφτεί στην αγαπημένη της Reem Acra, στον χώρο θα κυριαρχεί το κόκκινο, ενώ ο Rob σχεδιάζει να κάνει έκπληξη στην Kristen με ένα τραγούδι που έγραψε για εκείνη και θα το ερμηνεύσει ο ίδιος!

Εκτός από τις λεπτομέρειες της τελετής, το δημοσίευμα αναφέρει πως στη λίστα των καλεσμένων θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι: Ashley Greene, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Dakota Fanning και Charlize Theron, ενώ παράνυφος αναμένεται να είναι η… Katy Perry!

Για να δούμε… θα επαληθευτούν αυτή τη φορά οι φήμες ή θα είναι άνθρακες ο θησαυρός, όπως στο παρελθόν;

Δείτε πλάνα από τον γάμο Robert Pattinson – Kristen Stewart στο «Twilight»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top