Μια Ελληνίδα κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη

Περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret

Μια Ελληνίδα κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη

Το μοντέλο Ζωή Μαντζακάνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε ένα όνειρο της που έγινε πραγματικότητα, ενώ σχολίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η νεολαία της Ελλάδας.

Η καριέρα της ξεκίνησε στα 17 της χρόνια, όταν άνοιξαν οι πόρτες για το νούμερο ένα πρακτορείο μοντέλων του κόσμου, το Elite Models. Έγινε αμέσως δεκτή και άρχισε να εργάζεται με διάσημους οίκους

Έχει εμφανιστεί σε σόου του MTV μπροστά σε πέντε χιλιάδες κόσμο, ενώ μεγάλη στιγμή της καριέρας της θεωρεί τη συμμετοχή της στην επίδειξη μόδας της Vicotria’s Secret. Χαρακτηριστικά υποστηρίζει ότι «το να φορέσω τα εσώρουχα και τα φτερά της Victoria’s και να συμμετάσχω σε ένα από τα σόου της ήταν ένα όνειρο για μένα».

«Είμαι μισή Ελληνίδα Έρχομαι στην Ελλάδα συχνά και η οικογένεια μου έχει ένα διαμέρισμα στην Πάτρα. Έχω ζήσει στην Ελλάδα για έναν χρόνο όταν ήμουν πολύ μικρή. Ερχόμαστε όμως σχεδόν κάθε καλοκαίρι».

Ποια η γνώμη της για την Ελλάδα; «Νομίζω ότι η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, εάν η κατάσταση δεν καλυτερέψει. Νιώθω συμπόνια για τη νεολαία στην Ελλάδα , γιατί αυτά τα παιδιά αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν».

Ποια είναι τα σχέδια της για το μέλλον; «Ο σκοπός μου είναι να γίνω ένα πετυχημένο μοντέλο και στο μέλλον να γίνω ηθοποιός», δηλώνει το μοντέλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top