Τέλος οι πρώτες πρόβες στο Μπακού!

Τι έκανε το θεωρούμενο φαβορί, Σουηδία και οι υπόλοιπες χώρες του β΄ημιτελικού

Με την νικήτρια των στοιχημάτων Σουηδία και τις υπόλοιπες χώρες του β΄ημιτελικού ολοκληρώθηκαν σήμερα οι πρώτες πρόβες στη σκηνή της φετινής Eurovision! Αύριο και μεθαύριο στο «Crystal Hall» θα κάνουν την δεύτερη πρόβα τους οι χώρες του α’ ημιτελικού, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος.

Με λουλούδια ζώστηκε η τραγουδίστρια της Σλοβενίας Eva Boto, ξεχωρίζοντας με τον τρόπο αυτό από τις υπόλοιπες 4 κοπέλες αφού φορούν το ίδιο φόρεμα, ενώ στη μέση του τραγουδιού πέταξε το πέπλο της, έτσι για το εφέ.

Στα μαύρα και τίγκα στα σύννεφα τραγούδησε η Nina Badric της Κροατίας με τους χορευτές της να την καλύπτουν σε με ένα τεράστιο λευκό πανί, ενώ το θεωρούμενο φαβορί, η Loreen από την Σουηδία, δεν άλλαξε και πολλά από τον εθνικό τελικό της χώρας της, κάνοντας ένα one woman show με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί, ενώ προς το τέλος του τραγουδιού εμφανίζεται ένας χορευτής.

Αποθέωση του.. .ντεκαπάζ για τον τραγουδιστή της Γεωργίας, που βγήκε στη σκηνή από τον κεντρικό διάδρομο αφήνοντας τις τέσσερις χορεύτριές του πίσω, σε εξέδρες, να πλαισιώνονται από καπνούς και φωτιές.

Κόκκινες καρδιές και άγκυρες επέλεξε η Τουρκία, ροδοπέταλα με προβολείς να «λούζουν» μόνο τον τραγουδιστή η Εσθονία, ενώ ο τραγουδιστής της Σλοβακίας μας έδειξε ότι είναι… metal, με σκούφο και γυαλιά ηλίου.

Τα ίδια με τον εθνικό τελικό, με τις προβολείς να αναβοσβήνουν, παρουσίασε ο Νορβηγός τραγουδιστής, ενώ οι πρόβες ολοκληρώθηκαν με την εκπρόσωπό της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, που τραγούδησε με τον ανεμιστήρα να φυσάει και το video wall να απεικονίζει την αυγή…


Δες φωτογραφίες από όλες τις πρόβες και βίντεο με την πρόβα της Σουηδίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top