Η Cameron Diaz έφαγε τη σκόνη της… Jennifer Lopez!

Το ένα sex symbol… επισκίασε το άλλο!ΔΕΙΤΕ τι φόρεσαν

Η Cameron Diaz έφαγε τη σκόνη της… Jennifer Lopez!

Στα 40 τους, Jennifer Lopez και Cameron Diaz παραμένουν δυο από τα μεγαλύτερα sex symbols. Οι δυο stars που πρωταγωνιστούν στο «What to Expect When You’ re Expecting», έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας στο Hollywood, με την Lopez να κλέβει όλα τα βλέμματα.

Η 42χρονη Λατίνα, με το καυτό της φόρεμα, την σικάτη εμφάνιση και το αβυσσαλέο ντεκολτέ, κατάφερε να επισκιάσει την 39χρονη Diaz, η οποία επέλεξε ένα λιγότερο σικάτο και περισσότερο girly look.

Και τα δυο φορέματα ήταν εξίσου sexy, αλλά το φόρεμα της Lopez ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις. Maxi, με καυτό μπούστο που έφτανε ως τον αφαλό, συνδυασμένο με αριστοκρατική κοτσίδα στα μαλλιά και έντονο βάψιμο, ήταν η αποθέωση του στυλ και της κομψότητας.

Η Diaz π��λι, είπε να βγάλει τα (γυμνασμένα) μπουτάκια έξω φορώντας ένα πλεχτό μαύρο mini φόρεμα, το οποίο μπορεί ν΄αναδείκνυε τα κάλλη της, αλλά δεν θα λέγαμε πως ήταν και το ενδεδειγμένο για την περίσταση.

Και επειδή JLο χωρίς Casper Smart δεν γίνεται, μαζί με την Λατίνα σταρ ήταν και ο 24χρονος χορευτής της, ντυμένος «κύριος» κι αυτός, με το κοστουμάκι, το πουκαμισάκι και τα όλα του!

Μοντελάκι τον έχει η Lopez, με τον Casper να κορδώνεται όλο περηφάνια στο πλευρό της.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top