Λούκας Γιώργκας: «δεν είχα να φάω»

Mιλά για το δώρο του Μητροπάνου, τη μοναξιά και τη φετινή Eurovision

Λούκας Γιώργκας: «δεν είχα να φάω»

Το ότι υπήρξε καιρός που δεν είχε να φάει, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο Λούκας Γιώργκας, ο νεαρός τραγουδιστής που μας εκπροσώπησε πέρυσι στη Eurovision και μας έδωσε την 7η θέση με το ζεϊμπέκικο που του δίδαξε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Χαρακτηριστικά δηλώνει πως «αν και αυτό μπορεί να ακουστεί ψευδές λόγω του επαγγέλματος , ακόμα βρίσκομαι σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν ντρέπομαι να το λέω. Ακόμα είμαι σε αυτή την κατάσταση. Δεν είμαι άνετα οικονομι��ά. Προσπαθώ να ξοδεύω όσο πιο λίγα μπορώ για να έχω χρήματα να ψωνίζω τα βασικά. Να έχω να φάω και να μπορώ να ζήσω».

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως «υπάρχουν μέρες που νοιώθω μοναξιά και το χειρότερο είναι πως ήμουν μόνος ακόμα και μέσα σε παρέες».

Ο Λούκας μίλησε και για το δώρο που του έκανε ο Δημήτρης Μητροπάνος και τη συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου στη φετινή Eurovision.
«Από τον Δημήτρη Μητροπάνο έμαθα και πήρα πάρα πολλά πράγματα. Μου έκανε δώρο ένα τετράδιο και είπα ότι εκεί μέσα θέλω να γράφω ό,τι πιο σημαντικό βιώνω και μαθαίνω. Είναι στο προσκεφάλι μου , στο κομοδίνο, δίπλα από το κρεβάτι μου».

Η συμμετοχή του στη Eurovision πολεμήθηκε και ο ίδιος δηλώνει πως «υπήρξαν στιγμές που ένιωσα μεγάλη στεναχώρια, αλλά δεν μπορούσα , ούτε ήθελα να κάνω πίσω. Περίμενα ότι θα πηγαίναμε σαν μια ομάδα όλοι όσοι ασχολούνται με τη μουσική. Πάντως, όταν ζεις την εμπειρία της Eurovision από κοντά είναι μαγική».

Όσο για τη φετινή συμμετοχή, «το Ahprodisiac έχει σίγουρα διαφορετική προσέγγιση, αλλά ταιριάζει καλύτερα στη Eurovision, γιατί μοιάζει στο ύφος με πολλές προηγούμενες συμμετοχές. Πιστεύω ότι θα πάει καλά. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πολύ καλή τραγουδίστρια».

Στον δύσκολο αυτό χώρο ο τραγουδιστής απέκτησε φίλους και εχθρούς και υποστηρίζει πως «ήμουν δασκαλεμένος στη Eurovison λόγω του talent show».

Ακόμα, για τον Γιώργο Θεοφάνους με τον οποίο είχε να μιλήσει από τη συμμετοχή του στο X Factor» δηλώνει πως «βρεθήκαμε τυχαία στο αεροπλάνο πριν από δυο εβδομάδες .Κατέβαινε για συναυλίες με τη Νατάσα Θεοδωρίδου Τον ρώτησα πως είναι, τι κάνει και αυτός το ίδιο».

Τέλος, στην ερώτηση που απασχολεί τους πάντες το τελευταίο διάστημα εάν έχει πάει και αυτός με ιερόδουλη απαντά «όχι δεν έχει τύχει , γιατί για μένα το σεξ είναι εγκεφαλικό Έκανα πρώτη φορά έρωτα με την κοπέλα μου με την οποία είχα σχέση έξι χρόνια. Ήταν στα 18».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top