Και δεύτερος μασέρ κατηγορεί τον Travolta για σεξουαλική παρενόχληση

Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες ο ηθοποιός

��αι δεύτερος μασέρ κατηγορεί τον Travolta για σεξουαλική παρενόχληση

Μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα έσκασε και δεύτερη καταγγελία από άνδρα μασέρ ότι ο John Travolta τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Και μπορεί ο ηθοποιός να αρνήθηκε τις κατηγορίες του πρώτου​, λέγοντας ότι θέλει τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας, όμως η δεύτερη καταγγελία έχει προκαλέσει σάλο στο Hollywood.

Ο δεύτερος μασέρ που εκπροσωπείται από τον ίδιο δικηγόρο με τον πρώτο, ζητά δύο εκατομμύρια δολάρια για ψυχική οδύνη.

Σύμφωνα με τη μήνυση στις 28 Ιανουαρίου του 2012 σε ένα resort στην Ατλάντα ο μασέρ έκανε μασάζ στον ηθοποιό, ο οποίος είχε κάνει check in στο ξενοδοχείο ως Mr. White.

Ο μασέρ επειδή δεν συνηθίζει να κάνει μασάζ μέσα στα δωμάτια αρνήθηκε και ζήτησε από κάποιον άλλον να πάει. Όμως κι εκείνος αρνήθηκε γιατί σε ένα σπα στο Λος Άντζελες που δούλευε είχαν απαγορεύσει την είσοδο στον ηθοποιό.

Εκείνη τη μέρα λοιπόν σύμφωνα με τον μασέρ, ο Travolta ήταν σε υπερένταση, τα μάτια του ήταν κατακόκκινα και στην κυριολεξία πήδηξε πάνω στο τραπέζι του μασάζ. Έβγαλε μάλιστα από πάνω του το σεντόνι που έκρυβε τα… επίμαχα, λέγοντας ότι ζεσταίνεται πολύ.

Σαν να μην έφτανε αυτό του ζήτησε να του κάνει μασάζ στα γεννητικά του όργανα. Την ώρα μάλιστα που ο άνθρωπος του έκανε μ��σάζ κοντά στα γεννητικά του όργανα εκείνος πρόταξε τα οπίσθιά του προς το μέρος του και έκπληκτος είδε ότι ο Travolta είχε… στύση!!!!

Μάλιστα γύρισε ανάσκελα και προσπάθησε με τη βία να βάλει τα χέρια του μασέρ πάνω στα γεννητικά του όργανα. Επειδή μάλιστα αρνήθηκε ο ηθοποιός απτόητος άρχισε να αυνανίζεται μπροστά του.

Ο μασέρ έφυγε… τρέχοντας και φυσικά ανέφερε το περιστατικό στους προϊσταμένους του, ενώ έξαλλος ο Travolta τον κυνήγησε και του ζήτησε να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε.

Ο ηθοποιός πάλι το φυσάει και δεν κρυώνει. Μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά και χαρακτηρίζει τα όσα καταγγέλλει «παραμύθια».

Γεγονός πάντως παραμένει ότι και οι δύο μασέρ έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του και ότι και οι δύο υποστηρίζουν ότι διαθέτουν ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζονται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top