Μιχάλης Χατζηγιάννης: «δεν έχω τίποτα να χαρώ»

Ποιά… παιδάκια θέλει να ρίξει από το μπαλκόνι;

«Έχω αισθανθεί ότι έχω καεί, αλλά είναι δύσκολο για έναν καλλιτέχνη να το αντιληφθεί εγκαίρως», εξομολογείται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και παραδέχεται πως η κατάσταση που επικρατεί δεν τον αφήνει να χαρεί. Παράλληλα, μιλά για την δημοσιότητα που έχει η σχέση του και αποκαλύπτει σε ποιους θέλει να ρίξει από το παράθυρο.

Αποκαλύπτοντας πως πρόσφατα διάβασε το «Γλάρο Ιωνάθαν», ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρει: «δεν έχω τίποτα να χαρώ όταν γύρω μου είναι όλα σκοτεινά, μαύρα. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει αποκομμένος από τους γύρω του. Ειδικά ένας καλλιτέχνης, που είναι εξ’ ορισμού ευαίσθητος δέκτης, ακόμα κι αν λόγω δουλειάς και επιτυχίας έχει φτιάξει κάποια χρήματα και δεν υφίσταται την κρίση όπως την υφίστανται κάποιοι εργαζόμενοι που θίγονται άμεσα, απόλυτα και καταστροφικά από την οικονομική ισοπέδωση. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει εκτός κοινωνίας».

«Ο καθένας παίρνει αυτό που διαπραγματεύεται. Αν περιμένεις να πάρεις αυτό που αξίζεις, στο τέλος θα σ�� κάνουν να πιστέψεις ότι δεν αξίζεις τίποτα», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ χαρακτηρίζει «κανιβαλισμό» τις αποδοκιμασίες στον Γιώργο Νταλάρα, προσθέτοντας ότι μικρή μερίδα ανθρώπων ξεπερνά τα όρια και ξεσπά αδιακρίτως.

Μιλώντας για την διασημότητα, ο τραγουδιστής υπογραμμίζει πως το μειονέκτημά της είναι ότι όλοι νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να ασχολούνται μαζί σου, ακόμα και με προσωπικά θέματα όπως η σχέση σου: «δεν θέλω να το παίξω ανυποψίαστος, ως ένα βαθμό το περίμενα. Αλλά δεν θα άφηνα κάτι τέτοιο να διαμορφώσει μια καθοριστική απόφαση της ζωής μου».

«Ποτέ δεν είναι ευχάριστα τα σχόλια. Κάποια από αυτά που ακούγονται είναι και πρόστυχα, άρρω��τα. Θεωρώ ότι ένα μέρος τους προέρχεται από διεστραμμένα και διαστροφικά μυαλά», συνεχίζει ο τραγουδιστής και τονίζει πως δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε κανέναν.

Χωρίς να κρύψει την ανησυχία του για την κατάσταση στη μουσική βιομηχανία, ο Μιχάλης τονίζει πως η μουσική καθαυτή δεν πεθαίνει και η καλή μουσική πάντα θα ξεχωρίζει, ενώ, με αφορμή τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου αναφέρει ότι χάσαμε την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και την ψυχή του, όχι, όμως, την μουσική και την φωνή του.

Τέλος, ο τραγουδιστής παραδέχεται πως δεν ψωνίστηκε ποτέ, ούτε είναι θρασύδειλος. «Δεν ψωνίστηκα ποτέ, καθόλου. Αντίθετα, έχω δει παιδάκια που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους και έχουν τέτοια συμπεριφορά, π��υ, αν τα δω μπροστά μου, θέλω να τους ρίξω από το μπαλκόνι», λέει, προσθέτοντας πως ο ίδιος έχει γύρω του ανθρώπους που τους εμπιστεύεται πολύ, αν και κάποιες φορές μέχρι να καταλάβεις πως οι άνθρωποι αυτοί έχουν δίκιο, μπορεί να έχεις φάει λίγο τα μούτρα σου.

​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top