Στις 11 ��υγούστου ο γάμος των Brangelina!

Ο κύβος ερρίφθη

Αυτό ήταν παιδιά το καλοκαίρι έχουμε γάμους και χαρές. Όχι μόνο η Jennifer Aniston ετοιμάζει το γάμο της στα Χανιά, όπως λένε οι πληροφορίες, αλλά και ��ι Brangelina όρισαν ημερομηνία για το δικό τους γάμο.

Μπορεί να έκαναν επτά χρόνια να το πάρουν απόφαση, αλλά άπαξ και το πήραν, βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάθαμε λοιπόν ότι η Angelina θα πει… I do στον Brad στις 11 Αυγούστου, ημερομηνία συμβολική, αφού την ίδια μέρα θα γιορτάζουν την χρυσή τους επέτειο γάμου και οι γονείς του Brad, Bill και Jane.

Σου λέει τα παιδιά θέλουν να πάρουν θετικά κύματα ενέργειας εκείνη τη μέρα και ο γάμος τους να στεριώσει όπως και των γονιών τους, οπότε η 11η Αυγούστου είναι η καλύτερη ημερομηνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο γάμο θα προσκληθούν περίπου 300 άνθρωποι, όλοι ένας κι ένας από το star system του Hollywood, ανάμεσά τους φυσικά ο… κολλητός George Clooney, ο Matt Damon και ο Tom Cruise.

Ο γάμος λέγεται ότι θα γίνει στον πύργο που έχουν οι Brangelina στη Γαλλία και ότι τα παιδιά τους θα είναι τα παρανυφάκια.

Η ιδέα δε για να γίνει ο γάμος την ίδια ημερομηνία με την επέτειο των γονιών του Brad ήταν της Angie. Έτσι βρε παιδί μου μπας και καλοπιάσει λίγο και την soon to be πεθερούλα της, με την οποία δεν τα πάνε και τόσο καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top