Πέτρος Κωστόπουλος: Όλο το παρασκήνιο για τον καβγά με την Άννα Μαρία Βέλλη

Τι συνέβη στην εκπομπή

Τίτλος και πράγμα. Κι αν δεν είναι, τουλάχιστον έτσι μοιάζει να πηγαίνουν. Όλα λάθος. 

Σε μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα σε μεσημεριανή ζώνη Σαββατοκύριακου και με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο τιμόνι, κανείς δεν περίμενε να γίνεται.. σύστριγγλο!

Να που όμως.. 

Αφότου «λύθηκε το μυστήριο» -που είχε απαντηθεί εξαρχής στον αέρα από τον ίδιο τον παρουσιαστή- για την απουσία της Άννας Μαρίας Βέλλη, τελικά τα δημοσιεύματα δε τη θέλουν να γύρισε για... καλό!

Στη δεύτερη εβδομάδα προβολής της νέας εκπομπής του Open, άρχισαν τα μελαχρινοξανθα μαλλιοτραβήγματα. Μαντώ vs Άννα Μαρία και τούμπαλιν. Τα παράπονα της απούσας κατά την πρόβα- πρεμιέρα έδιναν και έπαιρναν, μιας και έλεγε και ξαναέλεγε ότι «άλλα της είχαν τάξει από το κανάλι και δεν είναι απλά πανελίστρια». Αυτό δεν άρεσε ούτε στη νιόπαντρη της παρέας (;) που ξαφνικά έμεινε μόνη σε διπλό... πάνελ!

Και τα «μέτωπά έγιναν δυο! 

Τι κι αν ο σκηνοθέτης Άρης Λυχναράς κατέβηκε στο πλατό να  της ζητήσει να αλλάξει θέση και εξηγούσε μάταια ότι δε γράφει καλά η διπλή καρέκλα μπροστά στο videowall, η YouTuber βιδωμένη!

Όσοι ήταν μπροστά, γούρλωσαν μάτια με τις απαιτήσεις, αλλά κανενός δεν ήταν ο ρόλος να το λύσει - πόσω μάλλον on air! Μπροστά στο όλο σκηνικό, ο Πέτρος Κωστόπουλος ένιψε τας χείρας του και τις παρέπεμψε στους αρμόδιους.

Το «σπάσιμο» βγήκε και λίγο κλείσιμο στα πλάνα αλλά κανείς δεν ξέρει αν ήταν κάποιο inside joke.

Πηγές αναφέρουν, πάντως, ότι στο κανάλι της Παιανίας έχουν βγει δολώματα για να πιαστεί ο ποντικός που «δίνει» στοιχεία και δη.. «όλα λάθος».

Καβγάς πάντως εν ώρα εκπομπής δεν υπήρχε, ίσως υπάρχει την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αν σκεφτεί κανείς ότι θα πρέπει άμεσα να λυθεί το θέμα εντός καναλιού - για να μη το ξαναπιάσει η κάμερα!

Το σίγουρο είναι οτι όλοι δηλώνουν πως τα εμπορικά δεν.. τραβάνε και στέλνουν τους δείκτες της Nielsen στα τάρταρα. Όπως είπε συντελεστής της εκπομπής με 3 break των 23 λεπτών ο τηλεθεατής «δεν πάει μόνο σε άλλο κανάλι, αλλά και για ένα γρήγορο μπάνιο στη Βουλιαγμένη...».

Σαφές ότι αν συνεχίσει έτσι, η φράση «καλά μπάνια» θα πάρει (κι) άλλη υπόσταση!

Αυτό το σκ έρχεται άραγε νέα πρόβα ή κανονική εκπομπή;

Πέτρο..
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top