Νταλάρας: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμά του για τον θάνατο του Κοτανίδη

Σε βαθιά θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος

Σε βαθιά θλίψη βύθισε την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Γιώργου Κοτανίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 χρόνων.

Θάνατος Κοτανίδη: «Ήταν στην εντατική εδώ και 20 ημέρες»

Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιώργος Νταλάρας «αποχαιρέτησε» τον ηθοποιό με ένα συγκινητικό μήνυμα:

Γιώργος Κοτανίδης. Αυτός ο γενναίος άνθρωπος με την ευγενική καρδιά, το καθαρό μυαλό, την νεανική ψυχή, το ταλέντο, τη βαθιά γνώση και αφοσίωση στην τέχνη του και στους συνανθρώπους του, δεν ζει πια ανάμεσά μας. Στην οικογένεια του και στους φίλους του θα μείνει όμως πάντα ζωντανό το παράδειγμα της ελεύθερης και ασυμβίβαστης ζωής του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γιώργος Κοτανίδης Αυτός ο γενναίος άνθρωπος με την ευγενική καρδιά, το καθαρό μυαλό, την νεανική ψυχή, το ταλέντο, τη βαθιά γνώση και αφοσίωση στην τέχνη του και στους συνανθρώπους του, δεν ζει πια ανάμεσά μας. Στην οικογένεια του και στους φίλους του θα μείνει όμως πάντα ζωντανό το παράδειγμα της ελεύθερης και ασυμβίβαστης ζωής του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε.

A post shared by George Dalaras (@dalaras_george_official) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top