Εννέα γυναίκες κατηγορούν τον Πλάθιντο Ντομίνγκο για σεξουαλική παρενόχληση

Τι δηλώνει ο διάσημος τενόρος

Η δήλωση (στα αγγλικά) του τενόρου για τις καταγγελίες στο Associated Press 

Οκτώ τραγουδίστριες και μία χορεύτρια ισχυρίζονται ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον διάσημο Ισπανό τενόρο Πλάθιντο Ντομίνγκο σε διάφορες χρονικές στιγμές από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, μεταδίδει το Associated Press.

Έξι ακόμα γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο τενόρος, που είναι παντρεμένος με τη δεύτερη γυναίκα του, Μάρτα Ορνέλας από το 1962, τις έκανε να νιώσουν αμήχανα με τα σεξουαλικά του υπονοούμενα και τις προτάσεις του.

Δεκάδες άλλοι άνθρωποι από τον χώρο της όπερας υποστηρίζουν ότι έχουν υπάρξει μάρτυρες περιπτώσεων που ο Ντομίνγκο έχει επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε νεότερες γυναίκες. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, μάλιστα, χαρακτηρίζονται «κοινό μυστικό» στον κόσμο της όπερας, αναφέρει το Associated Press.

Ο διάσημος τενόρος σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη της Ισπανίας την περασμένη Δευτέρα /Φωτογραφία AP Images

Ο 78χρονος τενόρος που απέφυγε να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις του πρακτορείου, σε επίσημη δήλωσή του αναφέρει: «Οι ισχυρισμοί από κάποιους ανώνυμους που πηγαίνουν πίσω περισσότερα από 30 χρόνια είναι βαθύτατα ενοχλητικοί και, όπως παρουσιάζονται, ανακριβείς. Βεβαίως, είναι οδυνηρό να ακούω ότι ίσως να έχω αναστατώσει κάποιους και να τους έχω κάνει να νιώσουν αμήχανα άσχετα από το πόσο καιρό πριν συνέβη αυτό και παρά τις καλές μου προθέσεις. Πιστεύω ότι όλες μου οι επαφές και οι σχέσεις ήταν πάντα ευπρόσδεκτες και συναινετικές. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν και έχουν συνεργαστεί μαζί μου γνωρίζουν ότι δεν είμαι κάποιος που θα έβλαπτε, πρόσβαλε ή ντρόπιαζε κάποιον με πρόθεση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top