Θα γίνουν γονείς σε 3 μήνες για δεύτερη φορά!

Πέτρος Κουσουλός–Όλγα Ζαφειροπούλου: Tο φύλο του δεύτερου παιδιoύ τους

Πέτρος Κουσουλός–Όλγα Ζαφειροπούλου

Με ανυπομονησία περιμένουν ο Πέτρος Κουσουλός και η  Όλγα Ζαφειροπούλου το δεύτερο παιδάκι τους που θα γεννηθεί σε τρεις μήνες.

Baby Boom: Μπαμπάς έγινε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός!

Το ζευγάρι, που πριν από εννέα μήνες απέκτησε την πρώτη του κόρη, τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία για να υποδεχτεί τη δεύτερη πριγκίπισσά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like father like daughter 💕💕💕💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kousoulos (@petroskousoulos) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family rulezzz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kousoulos (@petroskousoulos) στις

 

«Είναι για τη γυναίκα μου λίγο δύσκολο», δήλωσε στην Real Life ο δημοσιογράφος, ενώ αποκάλυψε: «Βοηθάω όσο μπορώ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, γιατί η Όλγα είναι στον έκτο μήνα. Η εγκυμοσύνη της ήταν σοκ. Όταν το μάθαμε, η μικρή μας ήταν τριών μηνών». Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε: «Θα ζοριστούμε το καλοκαίρι, αλλά θα τα καταφέρουμε. Όλα καλά, γιατί θα μεγαλώσουν μαζί. Και τα έχουμε έτοιμα όλα. Ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Istanbul happy times ..!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kousoulos (@petroskousoulos) στις

 

Ο πελαργός θα έρθει ακριβώς τον ίδιο μήνα που είχε έρθει και το πρώτο τους παιδί, δηλαδή τον Ιούνιο. «Δύο στα δύο. Νιώθω σαν να βιώνω Déjà vu. Λες και στη ζωή μου επαναλαμβάνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά στο τρίτο η γυναίκα θα με χωρίσει», σχολίασε με χιούμορ. Όσο για το όνομα που θα δώσουν στην δεύτερη κόρη τους, ξεκαθάρισε: «Δεν το έχουμε βρει. Από την οικογένειά μας θα επιλέξουμε μάλλον, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top