Η τέχνη δέχεται... επίθεση: Λήστεψαν και τρίτο θέατρο

Ακόμα ένα κρούσμα στο κέντρο της Αθήνας

πολυχώρος Vault

Ακόμα ένας καλλιτεχνικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας βεβηλώθηκε.

Μετά το θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα και το θέατρο των Αλλαγών, οι κακοποιοί που έχουν βάλει στόχο θέατρα και μουσικές σκηνές “χτύπησαν” τον πολυχώρο Vault.

Για το όσα έλαβαν χώρα στο θέατρό του, μίλησε ο Δημήτρης Καρατζιάς σε εφημερίδα.

«Το περιστατικό έγινες στις 4:13 το ξημέρωμα, αλλά ευτυχώς σε εμάς δεν έκαναν μεγάλες ζημιές. Έσπασαν την τζαμαρία και πήραν τα ψιλά από το θέατρο. Περισσότερο ήταν η ζημιά που έκαναν στην πόρτα. Αισθάνομαι όπως μπορεί να αισθανθεί κάποιος που μπαίνουν στο σπίτι του ληστές και του παίρνουν διάφορα πράγματα και του παραβιάζουν τη ζωή. Από την άλλη φοβάμαι ότι αφού έχουν κάνει την αρχή οι διαρρήκτες, που θα σταματήσουν πια. Ευτυχώς εμείς μένουμε πάρα πολύ κοντά στο θέατρο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, σε τέσσερα λεπτά ήμασταν εκεί και έπειτα από πέντε λεπτά ήταν εκεί και η Αστυνομία. Επειδή το Vault είναι σε μία κατοικημένη περιοχή, με το που άρχισε να χτυπά ο συναγερμός άρπαξαν ότι πρόλαβαν και έφυγαν. Κάθε φορά που χτυπάει ο συναγερμός είμαστε σε εγρήγορση, γιατί δεν αποκλείεται να ξανασυμβεί. Μετά την περσινή επίθεση αναγκαστήκαμε να βάλουμε συναγερμό γιατί τα μηχανήματα κοστίζουν πολύ ακριβά..», είπε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός στην espresso.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγωδημοσίευμα το 2018 τέτοια εποχή συνολικά 11 θεατρικές σκηνές και ένας μουσικός χώρος χτυπήθηκαν από σπείρα ληστών, η οποία εισβάλει πάντα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top