Hθοποιοί που μετάνιωσαν για ατάκες που είπαν σε ρόλους

Δοκιμάστηκαν τα όριά τους

To επάγγελμα του ηθοποιού, είναι συνυφασμένο με χρήμα, δόξα και λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Για αρκετούς ηθοποιούς όμως δεν είναι πάντα εύκολο, αφού πολύ συχνά δοκιμάζονται τα όρια τους και κάνουν πράγματα που στην πραγματική τους ζωή δεν θα τολμούσαν ποτέ.

Σε μία σκηνή της ταινίας, The Hateful Eight ο Κurt  Russel αρπάζει από τα χέρια της ηθοποιού Jennifer Jason Leigh την κιθάρα που κρατάει στα χέρια της και τη σπάει.

Αυτό που δεν ήξερε όμως είναι ότι η συγκεκριμένη κιθάρα ήταν αντίκα αξίας τουλάχιστον 50.000 δολαρίων.

Στην ταινία «Τιτανικός», η Kate Winslet υποδυόμενη την Rose, καλείται σε μία σκηνή να ποζάρει στον Leonardo Di Caprio για να τη ζωγραφίσει.

Η Winslet είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι ένιωθε πολύ άβολα, αφού τότε ήταν μόλις 22 ετών και τρομερά «ψαρωμένη» στον χώρο της υποκριτικής. Μην αγχώνεσαι Kate, μια χαρά τα πήγες πάντως!

Θυμάστε τη σκηνή όπου ο Joker βουτάει την Harley Quinn σε οξύ; Η Robbie πάλι δεν σκοπεύει να την ξεχάσει ποτέ.

Το υγρό που χρησιμοποιήθηκε ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενά της το πιο δυσάρεστο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή της. Το κολλώδες υγρό εισερχόταν στα μάτια και στη μύτη της, δημιουργώντας μια απαίσια αίσθηση.

O Lautner υποδύθηκε τον λυκάνθρωπο στη σειρά ταινιών Twilight και ο ρόλος απαιτούσε να βγάζει πολύ συχνά την μπλούζα του.

Ο ηθοποιός όμως δεν ένιωθε και τόσο άνετα: "Αν μπορούσα να επιλέξω δεν θα ήθελα να βγάλω ξανά την μπλούζα μου σε ταινία, αφού δεν θέλω να κρίνομαι μόνο από το σώμα μου". Τα κορίτσια βέβαια έχουν σαφέστατα αντίθετη άποψη με τη δική του..

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει παρακολουθήσει το Βασικό Ένστικτο και να μην έχει αποτυπωθεί για πάντα στη μνήμη του η χαρακτηριστική σκηνή με την Sharon Stone να ανοίγει τα πόδια της.

Ο σκηνοθέτης Paul Verhoeven της είχε ζητήσει τελευταία στιγμή να αφαιρέσει το εσώρουχό της, πράγμα το οποίο κι έκανε. Όταν όμως είδε αργότερα την ταινία στην επίσημη προβολή της, η Stone δήλωσε πως έπαθε το σοκ της ζωής της.

Δείτε όλο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top