Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της παράσυρσης της 19χρονης στη λεωφ.Θησέως

Βρέθηκε το όχημα, αλλά αναζητείται ακόμη ο οδηγός

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική η Δέσποινα. Η νεαρή φοιτήτρια, την οποία ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη λεωφόρο Θησέως. Βρέθηκε το όχημα, αναζητείται ακόμη ο οδηγός. 

Βίντεο-ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος καταγράφει τη στιγμή της παράσυρσης της 19χρονης φοιτήτριας. Φαίνονται δυο κοπέλες να "παγώνουν" ξαφνικά, όταν βλέπουν το σώμα της Δέσποινας αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον ασυνείδητο οδηγό να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Το μαύρο Smart που έστειλε την 19χρονη στην εντατική

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο οδηγός ενός ταξί σταματά και κάνει όπισθεν επί της Θησέως για να βοηθήσει την Δέσποινα που είναι βαρύτατα τραυματισμένη.

ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΗ 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Η έκκληση του πατέρα της άτυχης κοπέλας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR βρήκε ανταπόκριση, αφού πολίτης ενημέρωσε την Τροχαία Καλλιθέας ότι το μικρό μαύρο όχημα, με χτύπημα στο αριστερό μπροστινό φανάρι και λείπει ο αριστερός καθρέφτης, φέρεται να είναι αυτό που τραυμάτισε σοβαρά τη νεαρή φοιτήτρια Φιλολογίας. Έχει εντοπιστεί και έχει κατασχεθεί, αλλά ο ιδιοκτήτης του έχει ..."εξαφανιστεί" και αναζητείται.   

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΛΛΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ" Ο ΟΔΗΓΟΣ

Οι αστυνομικοί πάντως έχουν "ταυτοποιήσει" τον ασυνείδητο οδηγό. Πρόκειται για άντρα, κάτοικο Πειραιά, που περνάει συχνά από τη λεωφόρο Θησέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός, που παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο τη 19χρονη φοιτήτρια.

Διασωληνωμένη, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, παραμένει στην εντατική του Νοσοκομείου της Νίκαιας η 19χρονη φοιτήτρια. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή και σοβαρή. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top