Φρίκη: Αστυνομικός ασελγούσε σε δύο ανήλικες αδελφές στη Λάρισα

Τους έδινε χρήματα και απαιτούσε να έχουν ερωτικές επαφές

Αστυνομικός ασελγούσε σε δύο ανήλικες αδελφές

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τη σύλληψη ενός συνταξιούχου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και ασέλγεια σε δύο ανήλικες αδελφές.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο πρώην αστυνομικός εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειας των δύο κοριτσιών και έδινε χρήματα στη μία από αυτές, πετυχαίνοντας έτσι να έχει ερωτικές επαφές μαζί της.

Το ίδιο έκανε και με την αδελφή της, μόνο που σε εκείνη αντί για χρήματα παραχωρούσε έναν χώρο για να ικανοποιεί με εχεμύθεια άλλες επιθυμίες του κοριτσιού.

Όλα αυτά συνέβαιναν, όπως καταγγέλλεται, ενώ ο αστυνομικός ήταν εν ενεργεία και υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας.

Τον τελευταίο καιρό αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνούσαν τις καταγγελίες αυτές σε βάρος του 60χρονου πρώην συναδέλφου τους, ο οποίος φέρεται πριν κάποια χρόνια να είχε ερωτικές επαφές με ανήλικα κορίτσια τα δύο εξ αυτών αδελφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια τότε ήταν 15 και 17 ετών, ενώ ο πρώην αστυνομικός συνήθιζε να φωτογραφίζει τις ερωτικές πράξεις με τις ανήλικες.

Το Σάββατο το πρωί λοιπόν, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 60χρονου, συλλαμβάνοντας τον ίδιο και κατάσχοντας φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και κάρτες μνήμης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς διατηρούσε φωτογραφίες από τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες με αποτέλεσμα να κατηγορείται μεταξύ άλλων και για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένεται να εξετασθεί επίσης και η ηλικία άλλου, τρίτου κοριτσιού, φωτογραφίες του οποίου βρέθηκαν στο ίδιο υλικό.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top