Κρήτη: Καταθέτουν οι γιατροί που εξέτασαν την 16χρονη Στέλλα- Πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ

Συνεχίζεται η δίκη για το χαμό της άτυχης μαθήτριας

Κρήτη: Καταθέτουν οι γιατροί που εξέτασαν την 16χρονη Στέλλα- Πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ

​Συνεχίζεται σήμερα από τις 10:00 , η πολύκροτη δίκη για τα αίτια θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη το 2011, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

stela22.jpg
Η ανήλικη κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της να διασκεδάσει την Κυριακή του Πάσχα και όπως τότε είχαν ισχυριστεί οι φίλοι της, την βρήκαν αναίσθητη έξω από το κλαμπ που διασκέδαζαν όλοι μαζί και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου μερικές ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

stela-akoumianaki-202.jpg
Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση των μαρτύρων από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να καταστεί σαφές αν ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες και οι απαραίτητοι χειρισμοί από το προσωπικό κατά την εισαγωγή της άτυχης κοπέλας στο νοσοκομείο.

stella-akoumianaki2.jpg
Μέχρι σήμερα έχουν εξετα��τεί πάνω από τους μισούς μάρτυρες, ωστόσο η δίκη σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε σε βαρύ κλίμα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, με την κατάθεση της μητέρας της 16χρονης, ενώ στο εδώλιο κάθονται τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους, οι δύο γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου που αντιμετώπισαν το περιστατικό και ο ένας εκ των δύο φίλων της 16χρονης. Ο τέταρτος, ο οποίος ήταν ανήλικος τότε, θα δικαστεί ξεχωριστά το Μάρτιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top