«Λύγισε» η Σοφία Ζαχαράκη για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Ο σύζυγος της εγκύου κατηγορείται για τον θάνατό της

Η νέα δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη από τον σύζυγό της έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη: «Μ’ έδιωξε και τη σκότωσε» - Το σημείο που πέταξαν το πτώμα

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας λύγισε το πρωί σε συνέντευξη της στο Action 24.

«Ξέρετε ότι το 84 τοις εκατό των περιστατικών που έρχονται να καταγγελθούν είναι από τον σύντροφο ή τον σύζυγο; Το ξέρετε ότι το 71 τοις εκατό είναι μητέρες; Γιατί ήταν μητέρα η συγκεκριμένη κοπέλα και κυοφορούσε το δεύτερο. Για αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω» ανέφερε η Υπουργός ξεσπώντας σε κλάματα. 

Η 41χρονη βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο σε αυτή την περιοχή στην περιοχή της Τρίγλιας στην Χαλκιδική.

Όλα έγιναν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην Καλαμαριά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς . Από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση της εγκύου ο σύντροφος είχε κενά στις καταθέσεις του.

Δύο ήταν τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν στους φερόμενους ως δράστες .Το αποτύπωμα του φίλου μέσα στο σπίτι αλλά και το αίμα της γυναίκας .Όταν κλήθηκε ο φίλος για κατάθεση ο οποίος είναι σεσημασμένος ομολόγησε τα πάντα .

Ισχυρίστηκε ότι είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα .Της είχαν στήσει ενέδρα στο σπίτι  την ακινητοποίησαν ,της πέρασαν χειροπέδες  και της έβαλαν ταινία στο στόμα και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο .Εκεί ο σύντροφος τη μαχαίρωσε πολλές φορές στο λαιμό.  

Στη Χαλκιδική τη μετέφεραν με το αυτοκίνητο του φίλου .Επέστρεψαν  και τότε προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα πειστήρια .Ακόμα και το ματωμένο στρώμα το οποίο όμως βρέθηκε έχοντας το αίμα της γυναίκας .Για να θολώσουν μάλιστα τα νερά αντικατέστηκαν στο στρώμα.

Ο φίλος παρουσίασε ως κίνητρο τη ληστεία και ισχυρίστηκε ότι πήραν από τη γυναίκα 80 ευρώ. Ο σύντροφος έπαιζε θέατρο επί 8 ημέρες αναζητώντας τη Γεωργία και δείχνοντας μηνύματά της στις αρχές.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top